Volgens Jacco heeft Beau een oogje op Jeroen

Volgens Jacco heeft Beau een oogje op Jeroen

Cemal en Jacco zitten aan de grote tafel in de loods te praten over de stemronde. Cemal en Jacco zijn beide van mening dat Jeroen de eerste persoon is die zeker genomineerd is. Maar wie de andere personen zijn weten ze niet. Echt lang kunnen ze er niet over doorpraten. Jeroen komt namelijk de loods binnen en komt bij ze aan tafel zitten. Jacco besluit daarom om over wat anders te beginnen. Iets wat hem is opgevallen. Hij buigt zich over de tafel en fluistert naar Jeroen is het je al opgevallen? Beau zit jou altijd na te staren. Jeroen weet niet wat hij hoort. Wat? Nee joh fluistert hij terug. Ik denk dat ze je wel ziet zitten gaat Jacco verder. Jeroen gelooft er niets van. En vertelt Jacco dat Chipp dit verhaal ook eens vertelde over Fay. Dat zei hij helemaal in het begin voordat hij er zelf met haar vandoor ging voegt hij eraan toe. Ik denk niet dat Beau of Fay ooit dat soort gevoelens voor mij gehad hebben. Mij valt het gewoon op. Zo kijkt ze in ieder geval niet naar mij gaat Jacco verder. Jeroen bedenkt zich wel dat hij van Billy hoorde dat het over is tussen Beau en Bas. Je merkt direct dat ze meer naar jou toe trekt reageert Jacco. Jeroen wijst hem wel op het feit dat ze bij de test van Billy heeft verteld dat Jeroen niet haar type is. Maar hoe vaker een vrouw dat zegt, Jeroen vult Jacco aan. Jeroen zucht. Vrouwen. Je kunt ze niet peilen. Ik vind het een leuke meid hoor. En het zou kunnen gaat hij verder. Het blijft even stil maar dan komt Madilia Jeroen halen om naar buiten te gaan. Houd je het in de gaten Jacco? Want ik zie het niet hè roept Jeroen nog na. Cemal en Jacco blijven weer achter. Ook Cemal is het nooit opgevallen. Jij ziet dingetjes vraagt hij nieuwsgierig. Ja antwoordt Jacco echt waar. En ik weet hoe leuk hij haar vindt. Ik zou het wel leuk vinden als ze wat kregen samen. Dan zal Jeroen vast ook lekker los komen. Denk jij dat Jacco gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *