Jeroen en Kevin verwachten een spannende stemronde

Jeroen en Kevin verwachten een spannende stemronde

Nog een gesprek over de stemronde die morgen op het programma staat. Kevin en Jeroen voelen namelijk dat Jeroen de meest besproken kandidaat is om genomineerd te worden. Maar door deze rol is hij vooral bezig met zichzelf. Wanneer ze even een moment alleen hebben vraagt Kevin hem wat Jeroen zijn gevoel is over de stemming morgen. Ben je zenuwachtig voor morgen? Jeroen moet toegeven dat hij totaal geen zenuwen voelt. En wanneer Kevin hem vraagt of hij stemmen verwacht knikt hij. Verwacht je de bank vraagt Kevin voorzichtig. En ook dan knikt hij direct. Ja natuurlijk. Als er iemand hier is die de bank mag verwachten ben ik het. Maar voor de rest durf ik het niet te zeggen voegt hij eraan toe. Kevin voelt ook veel spanning voor de stemming. Hij denkt dat Jessie of één van de tweeling wel eens de andere personen op de bank zouden kunnen worden. Ik ben vooral benieuwd of mensen vol op iemand gaan of de stemmen gaan verdelen. Dit gaat een hele spannende stemming worden gaat hij verder. Het tweetal wil niet loslaten aan elkaar op wie ze stemmen. Maar Kevin geeft al toe wel toe dat Jessie en Cemal niet in dat rijtje thuis horen. Hij denkt zelfs dat Madilia niet veilig is. Meestal worden nieuwe bewoners wel beschermd. Maar ik weet toevallig dat iemand haar niet uit kan staan. Kevin geeft Jeroen wel het advies om de woorden die hij morgen krijgt te incasseren en de mede bewoners te verrassen met zijn nieuwe insteek en visie voor Utopia. Dat hij vindt dat Jeroen hier goed aan doet. Vervolgens laat hij Jeroen weer achter. Ik laat je lekker je ding doen! Succes!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *