Morgen is de stemronde weer!

Morgen is de stemronde weer!

Morgen is het zover, de stemronde! Iedere bewoner zal dan zijn of haar drie stemmen verdelen. In de afgelopen week is hier al veel over gesproken. Zo verwacht Jeroen veel stemmen maar ook Kevin verwacht er wat.

Jessie en René bespreken de nominaties in de keuken. Jessie geeft aan dat hij al een hele lange tijd vrij zeker is van zijn drie stemmen maar dat hij nu toch twijfelt. We stemmen niet op elkaar deze keer gaat Jessie verder. De twee hebben elkaar tijdens de vorige nominaties namelijk wel stemmen gegeven. Geef elkaar één stem, voor de traditie grapt Chipp die ook bij het gesprek aanwezig is. Beide mannen moeten hierom lachen en geven aan dat ze deze keer echt niet op elkaar zullen stemmen. Ik heb soms wel onenigheden met je maar op persoonlijk vlak kan ik heel goed met je overweg merkt René op. Ik heb je nooit een klootzak gevonden, ik waardeer zelfs je mening gaat hij verder. Jessie kan zich vinden in dat wat René zegt. Volgens Jessie helpt hun eerlijkheid tegenover elkaar om verder te komen. Op wie de mannen zullen stemmen blijft afwachten, maar één ding is duidelijk niet op elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *