Jessie maakt zich zorgen om wat Billy met de seksuoloog bespreekt

Jessie maakt zich zorgen om wat Billy met de seksuoloog bespreekt

Billy is vandaag weer in gesprek geweest met een seksuoloog en Jessie vraagt haar hoe het is gegaan. Billy antwoordt dat ze het pittig vindt om zichzelf kwetsbaar op te stellen en haar persoonlijke ervaringen op het gebied van seks te delen. Maar aan de andere kant geeft ze toe dat het wel leerzaam is om er open over te praten met een professional.

En ben ik er ook bij betrokken vraagt Jessie wat zorgelijk. Tuurlijk antwoordt Billy. Want met wie heb ik hier de meeste seks gehad? En met wie heb ik hier de meeste issues op het gebied van een relatie? Ze stelt hem gerust dat ze niet lelijk over hem praat, maar zal wel open kaart spelen over hoe zij het zelf heeft ervaren en welke gevoelens er bij kwamen kijken. Op een zakelijke manier zonder emotie benadrukt ze. Jessie vraagt zich wel af of Billy hem daarmee ook blootgeeft, maar volgens haar hoeft hij zich geen enkele zorgen te maken. De verhalen die ze zal vertellen zullen alleen verhouding hebben op de dingen die er zijn gebeurd, zonder dat ze een oordeel zal vellen over Jessie zijn handelen. En het gaat er vooral om hoe ik er nu mee omga verzekert  ze, waarna ze Jessie uitnodigt om een keer bij zo’n gesprek te komen zitten. Jessie antwoordt dat hij erover zal nadenken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. ikkem at 19:22

  Naar mijn vermoeden komt er niet eens de sexuoloog maar gewoon de psycholoog, als een onderdeel van de team achter de schermen, nog billy hoeft dit te weten nog de kijkers. 🙂

 2. Mirian at 19:12

  Ik zit net TV te kijken SBS 9 Achter gesloten deuren en wat zie ik Billy heeft daar een rol als Marieke.
  Ik wist niet dat ze actrice is / was. In Utopia speelt ze de rol beter als bij het progamma Achter gesloten deuren

 3. Margriet at 16:40

  Ik dacht dat Billy zelf sexuoloog wilde worden. Maar nu heb ik het idee dat ze zelf de patiënt is.En Jessy is bang dat z’ n eigen geweldige sex leven op straat komt te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *