X

Billy krijgt onverwachts bezoek!

Aangezien Billy vandaag 35 jaar is geworden, krijgt ze bezoek van haar familie. De jarige job is al de hele ochtend zenuwachtig aan het afwachten. En niet veel later is het dan eindelijk zo ver. Haar moeder en zus komen de poort door en Billy sprint naar ze toe. Tot haar grote verbazing, is er nog meer bezoek. Ook haar neefje is erbij. Alle bewoners komen even gedag zeggen en de familie van Billy krijgt een warm welkom. Ze kruipen gauw op de bank om te knuffelen en bij te kletsen en natuurlijk om cadeautjes uit te delen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 162    Gemiddelde: 1.8/5]

Reacties (5)

  • Gefeliciteerd hoor Billy, 35 jaren.nou hoop ik dat je je er ook naar gaat gedragen.En familie van de jarige Job spreek haar ook eens aan op haar ongrijpbare gedrag. Want jullie willen toch niet steeds horen dat ze weer de slet, ongeleid projectiel en wat al niet meer weer heeft uitgehangen. Tenzij jullie het allemaal geweldig vinden wat ze doet. Succes.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings