Billy krijgt onverwachts bezoek!

Billy krijgt onverwachts bezoek!

Aangezien Billy vandaag 35 jaar is geworden, krijgt ze bezoek van haar familie. De jarige job is al de hele ochtend zenuwachtig aan het afwachten. En niet veel later is het dan eindelijk zo ver. Haar moeder en zus komen de poort door en Billy sprint naar ze toe. Tot haar grote verbazing, is er nog meer bezoek. Ook haar neefje is erbij. Alle bewoners komen even gedag zeggen en de familie van Billy krijgt een warm welkom. Ze kruipen gauw op de bank om te knuffelen en bij te kletsen en natuurlijk om cadeautjes uit te delen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 162    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 15:03

    Gefeliciteerd hoor Billy, 35 jaren.nou hoop ik dat je je er ook naar gaat gedragen.En familie van de jarige Job spreek haar ook eens aan op haar ongrijpbare gedrag. Want jullie willen toch niet steeds horen dat ze weer de slet, ongeleid projectiel en wat al niet meer weer heeft uitgehangen. Tenzij jullie het allemaal geweldig vinden wat ze doet. Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *