Romy ontvangt haar familie in Utopia

Romy ontvangt haar familie in Utopia

Ook al staan Bas en Billy vandaag in het zonnetje, voor Romy is het ook een speciale dag. Nadat zij de hele ochtend de verjaardagen heeft verzorgd, is er nu een leuk moment. Vandaag komen haar ouders, broer, stiefzusje en nicht op bezoek. Al ruim op tijd staat Romy voor de poort te wachten, zenuwachtig te dansen en liedjes te zingen. Demi en Fay staan haar bij. Na minuten die als uren aanvoelen, gaat eindelijk het hek open. De moeder van Romy stormt op haar af en neemt haar in haar armen, waarna de hele groep elkaar omhelst. Romy was even vergeten dat haar vader er ook bij is en reageert vol verbazing. Trots geeft hij aan hoe goed hij de Lip Sync Battle van Romy vond. Iedereen is blij om elkaar na een hele lange tijd weer te zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Conny van de Poel at 14:02

    Wat leuk dat Romy de familie opzoeken komen. Ze was wel aan toe dat zij haar arm om heen slaan. En ze geeft een knuffel aan de hele familie. Die heeft ze zo vermist maar ze gaat nog steeds niet huis, omdat ze nog niet klaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *