Jessie probeert Chipp te motiveren om meer te doen

Jessie probeert Chipp te motiveren om meer te doen

In de ochtend heeft Jessie al tegen Beau en Cemal gezegd dat hij Chipp vervelend begint te vinden. Jessie heeft het gevoel alsof Chipp niet zijn best doet en vindt dat hij niet hard genoeg werkt. Daarom besluit hij in de middag zijn mede bewoner aan te spreken. Je was een tijdje mijn pupil en uiteindelijk een moment dat je op moet staan en je eigen kont moet vegen begint Jessie zijn verhaal. En laat aan Chipp weten dat hij zich afvraagt waarom hij naar  Utopia is gekomen. Chipp legt uit dat hij ook druk is met de markt. Maar Jessie vindt dit antwoord niet goed genoeg, volgens hem neemt de markt niet zoveel tijd in beslag als hij beweert. Er moeten wel echt even zes tandjes bij sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. maria at 17:42

    bah hij denk nog steeds ik ben de baas hier en mag zeggen wat ik wil.
    wat een ego tripper zeg laat hij naar zich zelf kijken buiten is hij 3x op ze reed gegaan met zijn bedrijfjes.
    heeft ook een oorzaak.

  2. Teerak at 17:14

    Echt een zwaar gestoorde narcist die jessie. Zichzelf zo geweldig vinden. Hij doet zelf helemaal niets als wat shirtjes bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *