Chipp klaagt bij Demi en Fay over Jessie

Chipp klaagt bij Demi en Fay over Jessie

Terwijl Chipp rustig een hapje zit eten komt de tweeling bij hem komt zitten. Ze merken dat hij wat stil is en vragen hem wat er aan de hand is. Chipp verteld zijn mede bewoners dat hij zojuist is aangesproken door Jessie. Ik zei voor de grap dat ik het spoor bijster was. Toen zei Jessie dat hij het daar net met me over wilde hebben voegt hij eraan toe. Ik snap niet dat Jessie mij vroeg wat ik de afgelopen weken heeft gedaan. Hij zei dat hij op me aan het letten was vervolgd hij verbaasd. Ik moet meer vaart achter mijn tatoeëren plan moet zetten benadrukt hij. Maar hier is geen budget voor en ik heb nog niet voldoende kennis om te weten welke stappen ik moet ondernemen. Ik dacht ik laat hem maar lullen. Maar hij doet net alsof ik de hele week geen reet heb uitgevoerd. Maar ik heb meer gedaan dan hij benadrukt hij geïrriteerd. Demi en Fay  verzekeren Chipp dat Jessie met de beste bedoelingen naar hem is toegekomen. Chipp denkt dit op zijn beurt ook maar geeft aan dat hij er juist vandaag niet op zat te wachten omdat hij zijn dag niet heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:28

    Waarom durven ze hem er niet over aan te spreken, ze zeggen maar ja Jessie nee Jessie.
    Ze lopen weg en gaan klagen bij de ander .
    En hij wil tatoos zetten heeft hij een diploma ervoor of mogen ze dat zomaar doen

  2. Teerak at 17:17

    Dat de medebewoners niet zien dat jessie een fantast en narcist is, zegt ook wat over hun niveau. In het normale leven zouden ze die jessie uitlachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *