Beau vraagt Madilia of zij vindt dat Bas bij haar past

Beau vraagt Madilia of zij vindt dat Bas bij haar past

Aangezien Beau en Bas afgelopen nacht samen hebben geslapen, is Bas aardig aanwezig in het hoofd van Beau. Ze heeft laatst met Jeroen gesproken en hem gevraagd wat hij van de situatie vindt. Zijn mening kwam hard aan bij Beau. Jeroen vindt Bas een flirt en vindt het niet kunnen hoe hij met de Beau omgaat. Jeroen vindt dat Beau een spelletje met hem speelt. Beau kan dit niet loslaten en vraagt aan Madilia of het echt zo erg is. Hoe vind jij dat Bas tegen mij doet? Is je iets opgevallen vraagt ze als ze samen een taart aan het bakken zijn. Kijk als het om mij ging, dan had ik gekozen voor een relatie of anders helemaal niets antwoord Madilia. En voegt eraan toe dat ze niets bijzonders heeft gemerkt en dat ze het Beau anders wel had verteld. Ik wil niet dat zo’n jonge meid voorschut staat op tv voegt ze eraan toe. Beau laat vervolgens weten dat ze geen zin heeft in gedoe in Utopia, zeker niet met andere jonge meiden. Op de vraag van Madilia of het nu goed gaat tussen haar en Bas, zegt Beau dat het nu heel goed gaat. Het is echt een schatje benadrukt ze. Madilia is het hiermee eens en zegt dat ze Bas intelligent en goed voor zijn medemens vindt. Jullie passen zo goed bij elkaar. Ben jij het met Madilia eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:33

    Bas houd de hele bups voor de gek.
    Gaat tijd worden dat er op oude bewoners gestemd gaat worden. BAS JESSIE BILLY.
    Die drie denken echt dat ze alles kunnen beslissen.
    Jessie heeft weer nieuwe shirts geprint hij was er zelf door heen denk , of ze zitten in de was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *