Bas en Madilia irriteren zich rot aan Madilia

Bas en Madilia irriteren zich rot aan Madilia

Tijdens de voorbereidingen voor het etentje van Karin en Co irriteren Jacco en Karin zich erg aan mede bewoner Madilia. Ze staat te koken op het moment dat de keuken nodig is voor de gasten. De taart van Madilia neemt ook nog eens de oven in beslag, die Jacco nodig heeft. Gefrustreerd trekken Jacco en Karin zich terug in de rookcel. Hier moeten we geld mee verdienen hoor, dit is voor de B.V zegt Karin.  Heel simpel, anders stop ik er zo mee voegt ze eraan toe. Jessie die ook in de buurt is neemt het voor Madilia op. En geeft aan dat het misschien de eerste keer is dat zij kookt op een dag van Karin en Co. Terug in de keuken baalt Jacco dat de taart nog steeds niet klaar is. Ja, ik loop vast, de schnitzels moeten erin zucht hij. Madilia probeert het op haar beurt goed te maken en geeft hem een optie om de oven tegelijk te gebruiken. Jacco heeft hier helemaal niets aan, de temperatuur van de oven staat te hoog. Het is duidelijk hoe geïrriteerd Jacco is. Laten we hopen dat het vanavond gezellig blijft in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Floris at 15:36

    Valt me op dat in Utopia veel dingen zonder enige vorm van overleg plaatsvinden. Als er gekookt moet worden dan moeten ze daar op tijd mee beginnen en dat op tijd aangeven.
    Niet als het te laat is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *