Jeroen is down, hij had Utopia totaal anders verwacht

Jeroen is down, hij had Utopia totaal anders verwacht

Afgelopen avond zat Jeroen stil op de bank. Jessie en Billy merkten dat op en gingen het gesprek met hem aan. Kom je er nog uit? Deze vibe vraagt Billy voorzichtig. Jeroen antwoordt dat hij het niet zeker weet. Mijn verjaardag komt eraan en, zit hier nu vijf maanden en het is totaal niet wat ik van Utopia verwacht had. Ik streep voor mijzelf al sinds het begin de positieve en negatieve dingen tegen elkaar af. Billy vraagt vervolgens wat de positieve kanten dan van Utopia zijn maar Jeroen kan deze niet noemen. Utopia goes USA was een geweldige ervaring zo laat hij weten. Maar van dat soort momenten kun je niet een week teren geeft hij vervolgens eerlijk toe. Dat is de volgende ochtend weg vult Jessie hem aan waarop Jeroen instemmend knikt. Billy wil haar mede bewoner erop wijzen dat Utopia een eenmalig avontuur is en dat hij zich door deze tijd moet heen slaan nu hij steeds beter in de groep komt te liggen. Is het niet de moeite waard om hier doorheen te gaan raagt ze. Jeroen zegt dat hij sowieso wil blijven voor zijn muziek. Maar dat hij twijfelt of dit genoeg is. Jessie begrijpt hem wel. Je kan door een zure appel heen bijten als je iets hebt om naar uit te kijken. Jij bijt momenteel in een zure appel zonder te weten waarom voegt hij eraan toe. Jeroen vertelt daarna dat zijn ouders over drie weken komen en Billy ziet dat als een doel. Zij kunnen je inzichten geven waar jezelf nog niet aan dacht. Daar moet je zeker naar uitkijken. Maar of Jeroen het ook zo lang vol kan houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *