Jessie stopt met de “nieuwe dienst bewoners schieten”

Jessie stopt met de “nieuwe dienst bewoners schieten”

De groep heeft de grootste lol met de “nieuwe dienst bewoners schieten”. Er komen flink wat aanvragen binnen en een groot deel van de groep heeft dan ook pijlen moeten vangen. Zo was Jessie afgelopen avond ook aan de beurt om tien pijlen op te vangen. Maar na deze eerste ronde besluit Jessie dat dit voor hem voldoende is. Ik haal mezelf hierna direct offline roept hij. En voegt eraan toe dat hij voldoende geld binnen haalt voor Utopia BV. Ik hoef mezelf niet te laten martelen voor geld roept hij er nog achteraan. Niet veel later voegt hij het woord bij de daad. Na de zoveelste voltreffer gooit hij zijn helm woest af stormt hij richting de loods. Wat een k*t spel mompelt hij. Wanneer hij aankomt bij de computer zit de tweeling erachter. Ik heb er even gestaan maar nu ga ik mezelf offline halen roept hij driftig voor er meer aanvragen binnenkomen. De tweeling begrijpt niet waarom hij als één van de bedenkers zo moeilijk doet. Het is voor de BV roepen ze in koor. Maar voor Jessie is het klaar. Dit is meer voor mensen die weinig geld verdienen voor de BV benadrukt hij. En stormt weer net zo snel naar buiten als dat hij binnen kwam. Demi en Fay vinden het maar een apart verhaal. Ook Bas vindt het jammer als hij erover hoort. Heb je jezelf er echt afgehaald vraagt hij verbaasd aan Jessie. Jessie vertelt nogmaals dat hij genoeg geld voor de BV binnenhaalt. Hij neemt plaats in een stoeltje en kijkt hoe Cemal op Romy schiet. Wat vindt jij ervan dat Jessie afhaakt? En wil je nou een indruk hebben over deze nieuwe dienst? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. maria at 10:38

    de bedenker stop ermee hij voeg genoeg toe in de bv.wat een …. verhaal hij bedenk en laat andere pijn leiden wat een kleuter zeg.voeg eens woord bij daad jessie let op jou kleding retoer terug en niet zelf bij jou uitbetalen pas erna.dus jij voeg nog minder toe dan de andere.

  2. maria at 10:24

    Belachelijk en voor ONSPORTIEF.Hij was inderdaad een van de bedenkers. Lachen toen billy als eerste moest .En die had gewoon een dun tshirt aan.Hij zei niet zo aanstellen.Ondanks dat billy zei au doet pijn.kreeg er nl een op haar borsten.Billy liet het gewoon doorgaan.Maar ja toen Jessie aan de beurt was stelde die zich als een klein kind aan met …au au au doet pijn.(had zelfs veel meer dikkere kleding aan). En toen hij hij ik doe het niet meer en liep kwaad weg.—JaJa Wat sportief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *