Jessie twijfelt of het nog wel voor hem is weggelegd om in Utopia te zijn

Jessie twijfelt of het nog wel voor hem is weggelegd om in Utopia te zijn

Nadat Jessie met negatieve Jeroen gesproken heeft zag hij zelf ook niet zo lekker meer in zijn vel. Door de negatieve beleving van Jeroen is hij nu zelf ook aan het denken gezet. Jessie heeft namelijk het gevoel dat de groep dusdanig jong is geworden dat het hele doel en de visie waarvoor hij ooit is binnengekomen verdwenen is zo liet hij tegenover Billy weten. Zij snapt hem volledig. De groep is volgens haar zo jong dat het ook veel tijd en moeite zal kosten om die visie en doelen terug te krijgen. Karin brengt het gemiddelde omhoog. Maar eigenlijk zijn we gemiddeld 23 jaar voegt ze eraan toe. Als ik zou zeggen dat we om 12 uur tikkertje gaan spelen zou de halve groep gaan juichen gaat Jessie klagend verder. Ik twijfel of het nog wel voor mij weggelegd is om in Utopia te zijn. Billy adviseert haar mede bewoner te vertrekken als hij echt niet meer wil. Maar ik merk aan je dat je nog wel twijfelt. En bij twijfel hebben we elkaar altijd gezegd om dit avontuur niet op te geven benadrukt ze. Jessie laat weten dat hij vijftien maanden zijn ding heeft kunnen doen maar dat dit steeds minder wordt. Ik kon op dit moment leuke dingen met vrienden aan het doen zijn legt hij verder uit. Billy merkt ook aan Jessie dat hij momenteel geen hechte vriendschappen heeft binnen Utopia en niet de moeite neemt om die connecties te maken.Jessie hoopte dat de pitches met het bedrag met drie nullen de groep een tandje bij had laten kunnen laten zetten. Maar ook dit is niet gebeurd. Voorlopig is hij niet van plan te vertrekken. Maar er moet iets drastisch veranderen volgens hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Floris at 15:34

  Hoe kunnen we deze jongen er van overtuigen om toch vooral Utopia te verlaten ??
  Hij zorgt met zijn gedrag voor zoveel negativiteit.

 2. anneke at 22:13

  Hoop dat hij morgen zegt , jongens ik ga weg vandaag
  Maar dat zal wel een droom van iedereen zijn.
  Hij heeft zijn geld misschien al op zijn eigen rekening geschreven

 3. Margriet at 19:14

  Wat heeft hij bereikt dan. Ik kan het niet bedenken. Ja hij heeft veel gekocht vals gespeeld en veel geld achterover gedrukt. Dus nee Jessy je hebt alle rottigheid wel gebezigd er is dan geen plaats meer voor jou in Utopia. Tijd om idd te vertrekken. Buiten zullen ze niet zo gecharmeerd van je zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *