Een escape room in Utopia is een feit, Bas en Billy mochten deze als eerste testen

Een escape room in Utopia is een feit, Bas en Billy mochten deze als eerste testen

Afgelopen avond gebeurde er nog van alles in Utopia. Zo liet Romy de zoemer loeien, ze had namelijk een verrassing voor de toen nog jarigen Bas en Billy. Iedereen verzamelt zich dan ook in de woonkamer. Romy en Beau hebben een laatste verrassing voor Bas en Billy. Iets wat ze samen mogen gaan doen met elkaar. Bij die woorden schiet Bas al in de stress. Romy blinddoekt Billy en Romy wikkelt een handdoek om het hoofd van Bas heen. Aarzelend staan de twee op en laten ze zich begeleiden. Ze lopen de woonkamer door en worden door een “geheime deur” gebracht. Bas en Billy mogen namelijk als eerste de Escape room gaan testen!  Ik wil niet roept Bas nog voor de bewoners de deur dichtgooien. Uiteindelijk is het de twee natuurlijk wel gelukt. Wil jij ook naar de escape room in Utopia? Via deze link kun je boeken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *