Wil jij op een bewoner uit Utopia schieten met pijl en boog?

Wil jij op een bewoner uit Utopia schieten met pijl en boog?

Momenteel is er een crisis in Utopia, de bewoners staan flink in de min. De groep doet daarom flink zijn best om op verschillende manieren geld te verdienen. Zo kreeg Bas afgelopen avond ook een idee.

Er is namelijk een pijl en boog. En Bas heeft daar wel een leuk plan mee. Wat nou als mensen kunnen betalen om een video te krijgen waarin iemand van ons hun minst of meest favoriete bewoner beschiet? zegt hij tegen Cemal en Jessie. Zij zien het op hun beurt wel zitten en gaan dan ook naar buiten om een paar goede foto’s te maken voor de webwinkel. Eenmaal terug in de loods zetten ze zo snel ze kunnen zonder te overleggen de nieuwe dienst online. En lang hoeven ze niet te wachten. Cemal zit met een grote glimlach achter de computer. Billy is verkocht! En Floor ook roept hij blij. Meerdere bewoners komen zo snel ze kunnen aangesneld om het te volgen. Vooral de tweeling vinden het idee enorm grappig. Maar die lach verdwijnt snel wanneer Cemal weer door de loods roept. Demi, je bent ook verkocht roept hij. Demi kan haar oren niet geloven. En niet veel later moet ook Fay eraan geloven. Cemal kan zijn geluk niet op achter de computer. Dit gaat zo goed verkopen vervolgd hij blij. Mocht je ook interesse hebben om een bewoner te beschieten dan kun je hier bestellen. Kosten? 20 euro…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:31

  Waarom verbaast het me niet dat Cemal en Jessie dit weer uitvoeren. Bas bedacht en hun voeren het uit
  Weer iets wat ze zelf niet verzonnen hebben , maar dat kan je aan Jessie wel overlaten.
  En 20 € zonde van jullie geld.
  En hun beslissen maar , geen toestemming vragen.

 2. Jans at 10:59

  wat erg dit weer,laten ze hun schieten dan word het nog wat anders een fout idd laat ze gewoon werken in de buiten wereld En hun willen ook nog een ander opvangen en begeleiden? ze hebben zelfhulp nodig, weer een rede om weer een week niet te kijken

 3. maria at 10:38

  ow zie nu pas dat hun het zelf gaan doen eg niet is de lol er zo af d8 dat je het zelf mocht afschieten is veel leuker toch.en de 3 heren zeggen er vast niet bij dat ze geen favoriet zijn op dat moment.
  wordt er toch nog gesjoemeld.

 4. Anna at 10:18

  Nou ik hoop dat niemand daar intrap laten ze maar eens op hun nagels bijten luxe inwoners. Het is voor hun luxe vakantie. Schiet e allemaal er maar uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *