Jeroen wil graag met Beau slapen

Jeroen wil graag met Beau slapen

Het is luidruchtig in de loods, vele bewoners uit Utopia hebben een poging gedaan tot verhuizing wat soms wel en soms niet lukte. Afgelopen avond bespraken Jeroen en wat dames een mogelijke verhuizing…

Want hun nachtrust is de laatste tijd niet optimaal. Daarom hebben de overgebleven bewoners op de vide al vaker samen gezeten om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Verhuizen naar een rustigere slaapplek lijkt hen daarom dan ook een slimme zet. Jeroen is er snel bij wanneer hij hoort dat Beau op zoek is naar een nieuwe slaapplek. Hij helpt haar graag met een verhuizing naar het optrekje van hem en Demi en Fay. Ik wil wel mijn bed mee dan zegt Beau. Maar volgens Jeroen gaat dat niet meer passen. Daarom stelt hij voor om een tweepersoonsbed te maken en dan het eenpersoonsbed van hem eruit te gooien. Het blijft even stil voordat Beau in de lach schiet. Wat vervolgd ze lachend. Dan moet ik met jou in bed slapen? Dat is dan weer raar reageert Jeroen wat teleurgesteld. Beau ziet het wel als een optie als ze er een schot tussen bouwen. Oh ja. Zo eentje met prikkeldraad vraagt Jeroen sarcastisch. Hij vindt het jammer dat Beau het een vreemd idee vindt. Je denkt toch niet dat ik je ga aanraken of zo vervolgd Jeroen lachend. Madilia en Floor die er ook bij zitten merken op dat het geen fijn idee is. En voor Jeroen is dat een teken dat ze enkel aan het verhuizen is om maar te kunnen verhuizen. Als de nood hoog was had ze in zijn beleving het onschuldige aanbod kunnen aannemen. Blijf dan hier maar lekker zitten tot je een plek hebt waar je echt wilt slapen zegt Jeroen grappend voordat hij verder gaat met pingelen op zijn gitaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 12:26

    Dat is taktik met de hoop dat Bass ja graag zegt.
    Die hebben al meerdere keren bed gedeeld, maar het bed permanent delen is Bass blijkbaar niet geïnteresseerd. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *