Het evenement van Jeroen heeft toch winst opgeleverd!

Het evenement van Jeroen heeft toch winst opgeleverd!

Het evenement van Jeroen, Utopia goes USA werd de afgelopen week veel besproken. Zo waren er nogal wat twijfels en Jessie en Cemal wilde het evenement liever afblazen. Uiteindelijk ging het evenement toch door en Jeroen liet de groep weten dat zij zich geen zorgen hoefde te maken. Volgens hem zou het een succes worden. Inmiddels zijn de cijfers bekend en Jeroen besluit dit met de groep te delen. Het evenement heeft 1080 euro winst opgeleverd! De groep is erg enthousiast en klappen dan ook voor Jeroen. Romy geeft hem ook complimentjes. En maar klagen jullie, he grapt Jeroen daarna. Jessie heeft nog wel commentaar op de voorbereiding van het evenement. Het lijkt me een goed idee als er volgende keer geen miscommunicatie meer ontstaat benadrukt hij. Er is afgesproken om voortaan duidelijker te zijn over afspraken en dingen op papier te zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Floris at 16:21

  Dit is toch gewoon een hele dikke middelvinger naar de zelfverklaarde leider van utopia, jessie.
  Deze jongen irriteert me mateloos, overal kritiek op en verder niks.
  Kan hij niet weggestemd worden de volgende keer.

 2. Ria at 08:43

  Ik vind het fijn dat het een mooi feest wa en een leuk centje overgehouden.Maar Jeroen weet dan ook de andere dag je verantwoordelijkheid te nemen en kom je bed uit om alles weer op te ruimen komt wat leuker over.De tweelijng weten we wel die zijn er alleen om te spelen in de kleuterklas.

 3. yasmine at 21:14

  Geweldig jeroen. Het is je gegund, het moet ook niet allemaal alleen om geld draaien dat is geen Utopia. Al had hij kiet gespeeld dan nog is het hem gegund.

 4. some things are not what they seem at 20:45

  Dit krijgt vast nog een staartje, want het klopt in vele opzichten niet met reacties. De stier werd door veel bezoekers niet betaald en de bar was volgens romy ook niet wat ze gewend was. Demi was nieuwsgierig naar een stiekem gesprek tussen renee en jeroen wat ze niet had kunnen verstaan. Komt bij dat dit winstbedrag groter is dan sommige markten meerdere shifts. Ik vrees dat renee ergens mee heeft gesjoemeld. Als ik verder denk verwacht ik dat er binnenkort iets boven komt en dan…… is als altijd jessie weer de zwartepiet

 5. Petra at 18:54

  Ja blablablabla Jessie! Wat fijn voor Jeroen dat het zo gegaan is en met winst is afgesloten, ik hoop dat dit hem doet besluiten nog eens een evenement te gaan organiseren, leuk hoor!

  • Scarlet at 14:04

   Zonder JEssie is dat hele UTopia niks meer! Allemaal luiwammesen en stiekemerds! De enige die hersens heeft is Jessie!

 6. Harry at 17:19

  Kijk jessie zo organiseer je een winstgevend evenement. Je kunt de volgende keer beter je grote bek beter dicht houden , want Jeroen weet wel hoe het moet. Kun je nog wat van leren.1

 7. Rob Arts at 16:17

  Wij van Hardcover hebben genoten met een grote (zachte) G. Jeroen, top gedaan. Alle Utopianen bedankt voor jullie gastvrijheid en geweldige ontvangst. Hardcover, Rock Your World!!!!!!!

 8. maria at 15:58

  jessie toch weer ef mopperen maar wel winst top voor jeroen pech voor de rest vd de 3.
  was een top avond leuk om te zien ook was gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *