Billy en Romy zijn boos op hun luie mede bewoners

Billy en Romy zijn boos op hun luie mede bewoners

We schreven net al over het feit dat de meeste bewoners nog lekker in hun bedje lagen en er van opruimen weinig terecht kwam. Romy en Billy irriteren zich aan hun luie mede bewoners.

Romy en Billy besluiten de boel zo goed en zo kwaad als het kan nog schoon te krijgen. Ze krijgen vandaag namelijk familiebezoek. Terwijl ze bezig zijn wordt duidelijk dat de twee helemaal klaar zijn met het feit dat de groep niet samen schoonmaakt. We spreken met zijn allen af om na het evenement schoon te maken roept Billy gefrustreerd uit. Er komt niemand opdagen als het om schoonmaaktaken gaat. Zoals Jeroen, die het zelf organiseert en de tweeling! Die komen gewoon overal mee weg voegt ze eraan toe. Romy is het hier helemaal mee eens en laat weten dat degene die geen flikker hebben gedaan, precies weten wie het zijn. Het lijkt hier wel luilekkerland, joh vervolgd Billy boos. Ook Jacco mengt zich in het gesprek. Ik heb gisteren Le Luifel in mijn eentje staan schoonmaken, niemand die me helpt voegt hij eraan toe. Het drietal is boos over de mentaliteit in Utopia. De groep roept met regelmaat dat de taken de volgende dag wel aan de orde komen en vervolgens zijn het altijd dezelfde bewoners die het werk verrichten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 15:21

    Niets nieuws,Allemaal lui en met zichzelf bezig.En dat zal ook nooit veranderen. Het zullen altijd de zelfde zijn die opruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *