The day after Utopia goes USA

The day after Utopia goes USA

Een nieuwe dag is alweer even aan de gang in mini samenleving Utopia. Wat is er in de ochtend zoal gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Na het geslaagde evenement Utopia goes USA zijn er slechts enkele bewoners vroeg op. Er is eerder afgesproken dat ze met zijn allen om tien uur klaar zouden staan om de loods op te ruimen maar om half elf liggen er nog steeds mensen te slapen. Dit stoort Beau en Romy ontzettend. Romy besluit haar frustratie te uitten bij Billy. Wat een mentaliteit weer zucht ze. Billy zegt dat er normaal gesproken meteen na evenementen schoongemaakt werd en dat het op deze manier niet werkt. De twee besluiten maar door te gaan met de grote schoonmaak, want ze verwachten aan het eind van de dag bezoek. Bas komt vandaag laat zijn bed uit. Als hij slaperig achter de computer plaatsneemt, vertelt Jessie hem dat er een overnachting is geboekt in zijn caravan. Nou, niet vanavond hoor reageert hij. Jessie had dit antwoord niet verwacht. Hij heeft voor de overnachting namelijk al akkoord gegeven. Bas is morgen jarig en wil niet dat er vanavond in zijn caravan geslapen wordt. Jessie antwoordt dat hij zelf maar een mailtje terug moet te sturen. Als Jeroen wat later de Amerikaanse vlaggetjes kapot op de grond ziet liggen buiten, vloekt hij richting Romy. Schreeuwlelijk! Beau zegt tegen hem dat er al twee uur lang mensen aan het schoonmaken zijn. Jeroen weet niks van een afgesproken tijd geeft hij aan. Hij heeft het gisteren meerdere keren gevraagd maar kreeg toen geen antwoord. Volgens hem moet iedereen gewoon zijn eigen ding doen. Beau vindt op haar beurt echter dat er zonder planning niemand iets doet.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:48

    Bas moet maar proberen om in Utopia te blijven de hele dag lopen lanterfanten eten wat je wil je beestjess verzorgen iedere avond een mooie vrouw in je bed maar je handen laten wapperen ik hrb het nog niet zo vaak gezien een proviteur ben je.

  2. anneke at 22:31

    Jessie die goed keuring geeft voor de caravan van Bas.
    Is dit geen mail voor Bas waarom leest hij hem , kan Bas zelf niet lezen en goedkeuren
    Moeten ze bij hem doen dan is de loods te klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *