Een samenvatting van Utopia goes USA

Een samenvatting van Utopia goes USA

We schreven zojuist al over het evenement van afgelopen avond. Utopia goes USA verliep niet helemaal zoals gepland. Maar hoe ging het de afgelopen avond nog tijdens dit evenement? We hebben een kleine samenvatting voor je gemaakt.

Er waren verschillende optredens zoals een Elvis lookalike. Deze lookalike was Cemal. Maar ook was er een hardrock coverband van de partij. En natuurlijk een groep linedancers. De sfeer zat er ondanks de kleine opkomst goed in. Niet veel later kwamen er Amerikaanse auto’s het terrein op en zelfs een grote truck. Er werd redelijk wat verkocht door de bewoners zoals drankjes, popcorn, hamburgers en patat. Demi en Fay liepen over het terrein in volledig cheerleader tenue om de sfeer hoog te houden. Met hum pompoms bedachten ze de ene yel na de andere. De rodeo stier werd ook veel gebruikt en de persoon die het langste kon blijven zitten heeft vier kaartjes gewonnen voor het Utopia Valley evenement. Verder was er ook nog veel belangstelling voor het nieuwe blote voetenpad van Floor. Meerdere bezoekers liepen op hun blote voeten over het parcours uitgelegd door Floor.  En tot slot heeft Jeroen een prachtig optreden gegeven waar hij zijn zelfgeschreven nummer heeft gezongen. Het was een gezellig geslaagd feestje, nu is het nog afwachten of er winst of verlies is gedraaid waar we uiteraard nog op terug zullen komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. ikkem at 13:32

  In dat geval zou toegevoegd moeten worden dat iedereen tot 11 uur geslapen heeft. Deze twee schoonmakers zouden ook tot 11 uur geslapen hebben als hun familie heeft niet de komst voor vandaag aangekondigd. In dit geval zijn allemaal dezelfde.

 2. twinkel at 12:53

  En de persoon die het georganiseerd heeft ligt tot 11:00 uur op bed. Zo hier wordt niets over gezegd… de gun factor ligt toch verkeerd in mijn ogen!! Deze persoon moet maar eens laten zien wat hij allemaal kan, in plaats van er over te praten en te pochen!!!!
  In mijn ogen praat hij een beetje tè veel.

 3. Ria at 12:19

  Ik hoop het ook echt voor Jeroen dat geeft hem misschien de kracht om het eens echt uit te gaan zoeken hoe het zit met de omzetten van Jessi Rob en Jeroen zaten er echt niet zoveel naast er is veel gessjoemeld.

 4. ikkem at 12:03

  Hij is jaloers omdat zijn ondernemend vermogen gereduceerd zijn tot een paar letters afgedrukt op T-shirts, hij noemt het ondernemerschap, om te lachen.

  • Teerak at 12:15

   Ja wat hij doet, gebeurt alleen nog in aziatische lage lonen landen. Helaas zit voor onze zelfbenoemde topondernemer hier ook weer geen carriere in na utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *