De kans dat het evenement Utopia goes USA winst draait is zeer klein

De kans dat het evenement Utopia goes USA winst draait is zeer klein

Afgelopen avond ging het veel besproken evenement van Jeroen, Utopia goes USA van start. Jeroen was dan ook als organisator bezig om alles goed te laten verlopen. Maar in deze drukte komen meerdere inwoners wel achter dingen die de organisator zelf zijn ontschoten. Zo merken Chipp en Cemal op dat de opkomst lager is dan verwacht dankzij het slechte weer. Ik tel maar veertig mensen zegt Cemal teleurgesteld. Ben je er klaar mee vraagt Chipp hem. De twee knikken beide starend voor zich uit. En hopen alleen maar dat ze quitte zullen draaien vanavond. Maar winst zien ze niet gebeuren. Ook Demi en Fay hebben wat opgemerkt. Ze besluiten dit gelijk aan Jeroen te vertellen. Bezoekers betalen namelijk niet voor een rondje op de rodeo stier. Dit terwijl Jeroen een grote ruzie gehad heeft met Cemal en Jessie omdat hij onder andere de stier liet doorgaan maar hoopte de kosten van de stier terug te krijgen als hij alle bezoekers een muntje liet betalen voor een rondje op de stier. Gaan de slechte opkomst door de hevige regenval en de dingen die mis gingen ervoor zorgen dat Jeroen toch verlies zal gaan draaien vanavond? Of zal het toch een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marie at 14:36

    En Jessie het maar beter weten .
    Zo zie je maar winst gemaakt.
    Arme Jeroen die houdt geen eigenwaarde meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *