De voorbereidingen voor Utopia goes USA zijn in volle gang

De voorbereidingen voor Utopia goes USA zijn in volle gang

Vanavond staat de Amerikaanse avond, Utopia goes USA op het programma. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang, bijná alle bewoners zijn hiermee bezig. Zo versiert Romy de loods en krijgt ze hulp van Madilia en Jeroen. Ook is ze druk bezig met alle klusjes, als iemand haar dan vraagt om een krukje te brengen, wordt ze even boos. Het gaat altijd hetzelfde met evenementen, iedereen roept alleen maar Romy Romy Romy zucht ze. Chipp en Romy hebben een begin gemaakt met het hakken van de aardappelen tot friet, later help Karin ze een handje mee. Demi voegt zich later bij hen en steekt de handen uit de mouwen. Zal deze avond een succes worden? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *