Romy vraagt aan Chipp of hij een setje is met Fay

Romy vraagt aan Chipp of hij een setje is met Fay

Chipp en Fay draaien al enige tijd om elkaar heen en lijken elkaar leuk te vinden. Maar de meeste bewoners vragen zich af wat er nou tussen hen speelt. Buiten besluit Romy het aan Chipp te vragen. Zijn jullie nu al een setje? valt ze met de deur in huis. Chipp is op zijn beurt overdonderd en ontkent in eerste instantie. Ik weet niet waar je het over hebt voegt hij eraan toe. Romy antwoordt dat ze doelt op Fay en hem. Ik weet het niet zegt Fay. Daar hebben we het niet. En legt verder uit dat hij in ieder geval geen behoefte heeft aan iemand anders. Als zij dat wel heeft dan krijgen we ruzie en geef ik haar een klap grapt hij verder. Ondanks deze gevoelens, durft Chipp toch nog niet te zeggen dat hij en Fay echt samen zijn. Een setje vind ik zo eng klinken sluit hij het gesprek af…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Klitzekleine at 00:27

      Volgens mij ook niet…zijn gedrag ben ik gewend van jongens die 14-15 zijn. Of heeft hij echt geen interesse in haar want ze heeft hem toch al zelf gekust (op het podium eerst toch?) en als hij haar gevoelens nog steeds niet snapt dan is hij of maagd of geen interesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *