Romy geeft in een discussie over het verhuren van de caravan haar grenzen aan

Romy geeft in een discussie over het verhuren van de caravan haar grenzen aan

Romy is nog steeds boos over het verhuren van de caravan. Ze laat aan Cemal en Jessie weten dat ze een mail heeft teruggestuurd dat de caravan zaterdag niet verhuurd kan worden. Jessie is het hier niet mee eens en er ontstaat een hevige discussie. Daarbij gebruikt Romy als argument dat haar bezoek de dag erna komt en dat ze een goede nachtrust wil hebben in haar eigen bed. Ik slaap daar en Cemal en ik zijn er ook nog eens intiem met elkaar gaat ze verder. Ik vindt het erg dat de groep niet naar mij luistert en dat met name Cemal zich tegen mij keert. Ik wil het niet, klaar sluit ze boos af. Niet veel later zien we een vrolijke Romy als Fay laat weten dat een stelletje het penthouse van Jessie heeft geboekt voor zaterdag. In de mail staat ook dat ze graag een diner van Karin & Co en of ze een auto kunnen laten wassen door de carwash van Cemal. Dat levert de bewoners toch weer 250 euro op geld dat ze hard kunnen gebruiken. Hoewel dit kan betekenen dat de vrouwen de wedstrijd gaan verliezen, is Romy toch blij met dit nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Mars at 12:22

    Romy heeft helemaal gelijk. De caravan is niet van Jessie of Cemal. De caravan is van Cemal EN ROMY, dus zij heeft daar voor 50% zeggenschap over, en ik zou in dit geval zelfs willen stellen dat ze daar een VETORECHT op heeft. De verhuur maakt inbreuk op haar bestaan/leven en haar privacy. Ik zou die ‘gezellige jongens’ wel eens willen zien als Romy besluit om het penthouse te verhuren. Als ze dat doet ben ik bereid om het dubbele neer te leggen als die jongens voor de caravan vangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *