Romy houdt kijkers tegen die graag een nachtje in “haar” caravan willen slapen

Romy houdt kijkers tegen die graag een nachtje in “haar” caravan willen slapen

Dankzij de mannen tegen de vrouwen wedstrijd staat Romy’s en Cemals caravan sinds gisteren te huur op de webwinkel. Romy was hier niet over te spreken en ze liet de mannen dan ook weten dat niemand haar slaapplek mocht huren. Echter is er vandaag toch een e-mail binnen gekomen van kijkers die graag een nachtje in de caravan willen slapen. Als Romy dit ook te horen krijgt uit ze gelijk haar ongenoegen bij Demi en Fay. De deur gaat niet open klaar zegt Romy geïrriteerd. Jacco die ook achter de computer zit laat haar weten dat er ook al is betaald. Maar Romy houdt voet bij stuk en Demi en Fay kunnen zich helemaal in de mening van Romy vinden. Ze sporen Romy aan om een mail terug te sturen waarin ze laat weten dat de caravan niet te huur is. Dat lijkt Romy wel een goed idee maar als ze terug naar de computer loopt rent Jacco snel met een uitgeprint blaadje de loods uit. Jacco laat de bewuste mail aan Jessie zien. Romy besluit ondertussen toch te mailen en gaat de mail beantwoorden. Alleen komt ze al snel erachter dat Jacco al een antwoord heeft gestuurd. Gefrustreerd stuurt Romy er nog een mail erachteraan, waarin ze laat weten dat dit plan echt niet door kan gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *