Fay wint de Utopia spelen!

Fay wint de Utopia spelen!

Tijd voor de laatste ronde van de Utopia spelen, de vierde ronde.  Dit keer moeten de kandidaten het tegen elkaar opnemen in een danswedstrijd. Jeroen helpt Bas bij het jureren en natuurlijk zal er ook een mystery guest plaatsnemen in de jury. De groep is al de hele dag bezig met het oefenen van hun eigen dansstijl. In de middag beginnen ze zich om te kleden voor hun optreden. Als iedereen is opgedoft, komt de mystery guest het terrein oplopen. Het is zanger Jody Bernal. Bas vangt hem op en laat aan de bewoners weten dat de mystery guest is gearriveerd. Iedereen reageert enthousiast en heet de Jody welkom. Bas laat aan hem vervolgens weten dat de bewoners fanatiek hebben geoefend en zelfs leraren naar Utopia hebben laten komen. De jury is daarom erg benieuwd naar de optredens. We letten op looks en de U-factor laat Bas weten.

Billy is als eerst aan de buurt en begint met haar Russische volksdans. Ze begint enthousiast te dansen. En de jury is erg tevreden over het optreden en waardeert haar inzet.  Hierna mag Demi haar buikdans doen. Ze heeft haar best gedaan voor haar outfit en heeft een echt buikdans pakje aan. Demi heeft al een lesje buikdans gehad en begint met haar heupen te wiegen op de muziek. De jury en de bewoners beginnen te joelen en klappen enthousiast mee met de muziek. Aan het einde heeft ze een verrassing voor iedereen in petto, Fay komt even mee dansen.Dan is het tijd voor Cemal om zijn ballet op te voeren. Terwijl iedereen moet lachen, probeert Cemal zijn balletpasjes zo goed mogelijk uit te voeren. Niemand kan hem echtserieus nemen, aangezien hij een shirt van Romy heeft aangetrokken. Toch moet de jury hem complimenten geven. Naar eigen zeggen hadden ze het zelf  nooit durven doen. Dan is Romy zelf aan de beurt. Tijd voor haar breakdance act. Ze heeft een stoppelbaard op haar gezicht gestippeld en kleren van Cemal geleend. Enthousiast begint ze maar na een tijdje is ze helemaal buiten adem. Vroegtijdig wordt de muziek dus gestopt. Maar voor Jody Bernal was het al bewonderenswaardig dat ze aan het improviseren was. Dan komt Jacco het podium op in overall. Hij voert de klompendans uit. René doet hierna zijn bollywooddans. En Madilia verrast iedereen met een hardcorev optreden. Fay heeft net als Demi ook les gehad en met trots voert ze haar linedance op. Als laatste is Jessie aan de beurt, maar hij twijfelt duidelijk. Jody besluit hem een handje te helpen en enthousiast nodigt hij de bewoner uit om allemaal op de dansvloer te komen staan. Jody laat zijn nieuwste nummer horen, terwijl de groep zich laten gaan.

Nadat de bewoners de wedstrijd hebben besproken met Jody Bernal, besluit de jury naar buiten te gaan om te overleggen over de winnaar. Het drietal is het unaniem eens dat Demi en Fay het meest hun best hebben gedaan. Aangezien zij leraren naar Utopia hebben laten komen, laat dit zien hoe graag ze willen winnen. De jury loopt vervolgens weer naar binnen om de uitslag bekend te maken. De top 3 wordt op het podium uitgenodigd en deze bestaat uit Madilia, Demi en Fay. Uiteindelijk wordt Madilia derde, Demi tweede en Fay de winnares! Maar wat winnen alle winnaars van de Utopia Spelen nou eigenlijk? Beau, Jeroen, Floor en Fay wachten gespannen op het podium, als Bas met een envelop de loods in komt lopen. Het viertal wint een luchtballonvaart! De vier winnaars zijn erg verrast over deze leuke prijs.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. jolanda at 16:00

    Nou ik vond het super leuk om naar te kijken! Dit soort dingen maakt het nou juist zo leuk om te kijken en te streamen. Echt top!

  2. joke at 14:41

    ballonvaart hebben ze gewonnen en er is geen geld er klopt geen moer van Bas betaald dat toch niet heel erg dubbel je hoort er niemand over hoe dat kan ook de reis naar Egypte worden we nou besodemieterd krijgen ze opdrachten van achter de schermen en betalen die dat dan ook Dat is geen UTOPIA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *