Bas en Billy zijn vandaag jarig!

Bas en Billy zijn vandaag jarig!

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia. Wat is er deze ochtend zoal gebeurd? We hebben een samenvatting zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

In de ochtend wordt Beau wakker en loopt ze snel naar de brievenbus, die goed gevuld zit met verjaardags post. Ze neemt de post meteen mee en levert ze vrolijk af bij de twee Billy en Bas. Daarna helpt ze Romy een handje met het versieren van de loods. Wat later gaat ze achter de computer zitten, waar René ook zit. De twee bespreken de huidige financiële situatie in Utopia en hoe het anders kan. Vooral het verwerken van de orders van de webwinkel moet anders volgens René. Ze bespreken de mogelijke opties om zo efficiënt mogelijk te werken. In de gym zit Jessie met Cemal en Beau te sporten. Jessie laat weten dat hij Chipp de laatste tijd erg vervelend vindt. De manier van werken en met name de manier waarop hij niet werkt legt hij uit. En begrijpt niet wat de Chipp eigenlijk de hele dag doet. Hij heeft het idee alsof zijn mede bewoner nog nergens ervaring in heeft en Utopia is nou eenmaal geen basisschool. Mentaliteit kan je iemand niet leren sluit hij het gesprek af. Wat zal deze dag nog meer brengen? We komen zo met meer Utopia nieuws. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Klaske at 13:31

    Jesse ziet altijd goed wat een ander niet doet. Maar hij doet zolang hij daar zit al geen moer . Ga zelf iets met je leven doen gast en laat de rest hun ding doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *