Bas en Billy vieren hun verjaardag in Utopia

Bas en Billy vieren hun verjaardag in Utopia

Vandaag zijn Bas en Billy jarig! Bas is 28 geworden, en Billy 35. Romy is al vroeg begonnen met het versieren van de loods, voor haar twee jarige mede bewoners. Ze is druk aan de gang geweest met ballonnen en slingers. Billy en Bas krijgen allebei een stapel leuke verjaardagspost. Zo ontvangt Billy  onder andere een kaartje van haar moeder die vanmiddag op bezoek komt en lieve brieven van vriendinnen. Bas krijgt een leuke ingesproken kaart, met een persoonlijke felicitatie en een lief kaartje van zijn oma. Ook door de bewoners worden de twee verwend. Iedereen komt het tweetal feliciteren en verhaal halen over de lieve post. Romy heeft bloemen en een cadeautje geregeld voor Billy. You’re my sister from another mister roept Billy na het ontvangen van haar cadeautje. Het beloofd een gezellige dag te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Klitzekleine at 00:17

  Zoooo is Billy dan tweeling (horoscoop)??Niet slecht bedoeld maar ik ken geen enkele tweeling zonder bipolare trekjes. Ken ongeveer 7 mensen via mijn werk of school en de helft gebruikt zelfs een of andere medicatie, 1 heeft rijverbod (heftruck mag ook niet want zou iemand iets aan kunnen doen in woede) en ooit een interview met Inge De Bruijn gezien toen ze zei dat ze is tweeling en heeft echt 2 kanten. De goede hebben ze alle super leuk, kun je krom lachen, sarcastisch, maar de slechte is typisch Billy – onvertrouwbaar, eigen fouten niet zien, liegen, kort lontje, van buiten soms heel rustig maar dan doet plots iets geks

  • Klitzekleine at 00:22

   Heb me vergist, kreeft moet ze zijn….Overtijd zeker de bevalling? Kreeft is wel snel gekwetst dus dat past ook en veel vergelijkbaars met tweeling. Want ik ken alleen rustige lieve kreeften en rustig is ze voor geen meter?

 2. Ria at 13:42

  Ze heeft alweer iets nieuws aan iedere dag zie je wel nieuwe kleren maar we hebben geen geld Voor de neus bedoel ik.
  .

 3. anneke at 12:37

  Wat me opvalt is dat de mannen hun haar niet goed verzorgen ,de meeste lopen met ongekamt haar.
  En vooral Bas loopt er smerig bij , zo van uit bed in de kleren naar de stal en loopt dan de hele dag daar in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *