X

Jessie gaat aanstaande vrijdag Utopia verlaten

Er wordt nog een keer op de zoemer gedrukt. Dit keer is het Jessie die wat te vertellen heeft.

Jessie is stil en ziet er zenuwachtig uit. Als de groep stil is, begint hij met vertellen. Ik ben 15 maanden geleden in Utopia gekomen, met het doel om een bepaald ondernemerschap op te zetten. En voegt eraan toe dat het een periode was met veel ups en downs, en dat hij heeft laten zien uit welk hout hij is gesneden. Jullie weten dat als ik iets wil, ik ervoor ga, en het mij lukt benadrukt hij. Langzaam wordt de groep stil en beseft zich waar dit heen gaat. Jessie vertelt verder. Als er in een team een belangrijke speler wegvalt, geeft dit de ruimte voor jonge talenten om dezelfde ontwikkelingen door te maken.”Aanstaande vrijdag, om 11.00 uur, verlaat ik Utopia. Billy barst vervolgens in snikken uit. De groep moet het even laten bezinken. Vrijdag komt er een eind aan het Utopia avontuur van Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 583    Gemiddelde: 4/5]

Reacties (25)

  • Heel jammer dat Jessie Utopia verlaat. Ik had gehoopt dat hij Utopia van 2018 zou worden. Hij heeft veel betekend voor Utopia. Hij deed soms vreemd, maar hij heeft een goed hart. En dacht altijd mee met de groep.

  • vanavond de nwe aflevering gezien weer seks met billy gehad . wat een waardeloos joch leuk voor zijn nieuwe vriendinnetje een man met zo een jeukend snikkeltje bah

  • Ze zullen hem nog missen, maar ik niet.
    Heeft hij geld al op zijn rekening gezet.
    Als hij zoveel verdiend heeft aan wie geeft hij het dan, als hij wijs is gooit hij het in de BV
    Als her echt veel geld is kunnen ze allemaal achter over leunen.
    En zal het dan nu het einde zijn van Utopia

  • Als er wordt gezegd dat er toch wel geld verdiend moet worden zijn er altijd mensen die zeggen dat Jessie alleen maar aan geld denkt, de meeste bewoners denken dan ook dat Utopia van de lucht kan leven, het is gauw is afgelopen met dit rusthuis, je kan niet leven van een beetje knutselen en bankhangen.

  • Misschien is het jammer voor het geld .maar wat een ego zeg.blij dat hij gaat die baaskop

  • Het is toch waar dat het geld Utopia niet uit mag wel alle spullen die gekocht zijn .Dus zullen er vrijdag een wagen vol met kleding meegenomen worden.Jammer dat niet alles is uitgezocht ik had graag de waarheid gehoord waar de fout zat,hij komt er zo mooi onderuit.

  • Top , het word nog veel erger als dat ze denken en weten wat jessy echt heeft uitgespookt

  • Opletten wat hij allemaal meeneemt, volgens mij was hij een boekhouder met veel fantasie, vooral naar z'n eigen kant. De ellende in Utopia is begonnen met het toestaan van ondernemers. Dit werkt funest in een commune, die Utopia toch is. Een voor allen en allen voor één.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings