Jessie gaat aanstaande vrijdag Utopia verlaten

Jessie gaat aanstaande vrijdag Utopia verlaten

Er wordt nog een keer op de zoemer gedrukt. Dit keer is het Jessie die wat te vertellen heeft.

Jessie is stil en ziet er zenuwachtig uit. Als de groep stil is, begint hij met vertellen. Ik ben 15 maanden geleden in Utopia gekomen, met het doel om een bepaald ondernemerschap op te zetten. En voegt eraan toe dat het een periode was met veel ups en downs, en dat hij heeft laten zien uit welk hout hij is gesneden. Jullie weten dat als ik iets wil, ik ervoor ga, en het mij lukt benadrukt hij. Langzaam wordt de groep stil en beseft zich waar dit heen gaat. Jessie vertelt verder. Als er in een team een belangrijke speler wegvalt, geeft dit de ruimte voor jonge talenten om dezelfde ontwikkelingen door te maken.”Aanstaande vrijdag, om 11.00 uur, verlaat ik Utopia. Billy barst vervolgens in snikken uit. De groep moet het even laten bezinken. Vrijdag komt er een eind aan het Utopia avontuur van Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 582    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 25 reacties op dit artikel
 1. Snarf99 at 16:01

  Opletten wat hij allemaal meeneemt, volgens mij was hij een boekhouder met veel fantasie, vooral naar z’n eigen kant. De ellende in Utopia is begonnen met het toestaan van ondernemers. Dit werkt funest in een commune, die Utopia toch is. Een voor allen en allen voor één.

 2. Ria at 08:44

  Het is toch waar dat het geld Utopia niet uit mag wel alle spullen die gekocht zijn .Dus zullen er vrijdag een wagen vol met kleding meegenomen worden.Jammer dat niet alles is uitgezocht ik had graag de waarheid gehoord waar de fout zat,hij komt er zo mooi onderuit.

 3. Riet at 23:35

  Als er wordt gezegd dat er toch wel geld verdiend moet worden zijn er altijd mensen die zeggen dat Jessie alleen maar aan geld denkt, de meeste bewoners denken dan ook dat Utopia van de lucht kan leven, het is gauw is afgelopen met dit rusthuis, je kan niet leven van een beetje knutselen en bankhangen.

 4. anneke at 22:38

  Ze zullen hem nog missen, maar ik niet.
  Heeft hij geld al op zijn rekening gezet.
  Als hij zoveel verdiend heeft aan wie geeft hij het dan, als hij wijs is gooit hij het in de BV
  Als her echt veel geld is kunnen ze allemaal achter over leunen.
  En zal het dan nu het einde zijn van Utopia

 5. vijfde dimensie at 21:11

  vanavond de nwe aflevering gezien weer seks met billy gehad . wat een waardeloos joch leuk voor zijn nieuwe vriendinnetje een man met zo een jeukend snikkeltje bah

 6. Lola at 20:37

  Heel jammer dat Jessie Utopia verlaat. Ik had gehoopt dat hij Utopia van 2018 zou worden. Hij heeft veel betekend voor Utopia. Hij deed soms vreemd, maar hij heeft een goed hart. En dacht altijd mee met de groep.

 7. joke at 19:24

  Ze hebben altijd wat te zeur en het klopte voor geen meter maar Jessie en Boyd hebben hun wel uit de crisis gehaald ze konden alles doen .Maar van af dat Rob binnen kwam en Jeroen en later Renee wisten het zo goe wat Jessie deed was niet eerlijk er moest een nieuw .En endelijk van Billy afkomen ze hebben enkelt lopen zijken en liegen wat wat is er van terecht gekomen helemaal niks Renee doet alsof hij er verstand van heeft maar ho maar liegen kan hij als de beste .Jessie groot gelijk dat je naar huis gaat want dat zooitje wat er nu zit en vooral de laatste paar mensen doen geen moer.Maar vragen jou wel steeds om advies .En eindelijk van Billy af wens hem heel veel succes

 8. John at 19:06

  Jessie moet nog een boel leren, dat kan hij beter buiten doen. Vooral z’n sociale vaardigheden kunnen wel wat verbetering gebruiken. Hij is denk ik niet dom al schat hij zichzelf wel heel hoog in. En buiten zal hij eerder op de vingers getikt en wat leren dan in Utopia want daar kennen ze hem ondertussen wel. Nou ja. Eerst nog wat drama met Billy en dan toedeledoki

 9. Doortje at 18:13

  Van de Laatstegroep jongeren , met totale desinteresse, te lui om op normale tijd op te Staan etc!
  Waren Boad en Jessie die de gezelligheid hadden, met lachen etc.
  Maar vooral veel geld verdient” Chapeau lieve Jongens, met jullie inbreng, wat heel veel werd verstoord door een hysterisch idiote egoïstische Billy?

  JES jij krijgt een fijne tijd buiten, heb he verdient, samen met Boyd ????????

 10. vijfde dimensie at 18:05

  hij heeft de btw vergeten te betalen vergeet dat maar niet plus goed naar zichzelf toegerekend de inkoopkosten waren voor de bv de verkoop was voor jessie inderdaad wat zullen zij hem missen . dit heeft nog wel een staartje en daarom gaat jij weg.trouwens hoe kan een mens met enig grijntje van gevoel een incassobureau runnen zoals jessie dan moet je totaal geen empathy hebben voor de medemens. en toch heb ik ook vaak moeten lachen om hem dat moet toch ook gezegd worden

 11. Joke at 17:54

  Volgens mij stort heel Utopia nu in elkaar en wordt het een chaos op financieel gebied.
  En Billy moet zich niet zo aanstellen, drama queen ten top.

 12. twinkel at 17:40

  Ze komen er nog wel achter wat hij allemaal voor Utopia heeft betekend!!!
  Het wordt een stuurloos schip als er niet een goeie binnenkomt.
  Jessie is een héle slimme jongen die véél voor Utopia heeft betekend, alleen mensen die niet willen luisteren begrijpen hem niet…. (m.a.w. domme mensen) en die zijn er veel…ook op deze site!!

  • Snarf99 at 16:12

   Jessie was een creatieve boekhouder, en heeft geprofiteerd van de niet aanwezige boekhoudkundige kennis van zijn medebewoners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *