Cemal zit met zichzelf in de knoop

Cemal zit met zichzelf in de knoop

Terwijl Cemal nog achter de computer bezig is met de financiën, neemt Romy hem even apart. Ze maakt zich bamelijk zorgen over hem. Dit omdat hij alleen maar bezig is met de financiën en het grootste gedeelte van de dag achter de computer zit. Hoelang doe je dit nou vraagt ze aan hem. Twee maanden liefie, nog niet zo lang antwoord Cemal. Romy laat weten dat ze het jammer zou vinden als hij door de financiën andere dingen die hij graag wil, moet laten liggen. Vind je het niet mooi om even verder te kijken stelt ze dan ook voor. Cemal zegt dat hij ziet het even niet meer zitten. Nu doe ik tenminste iets, als ik de financiën niet had, kwam ik in een dip te zitten waar ik niet meer uitkom vervolgd hij. En  geeft aan dat hij de motivatie even niet heeft en ’s nachts vaak over thuis droomt. Ik heb mij  op de financiën gestort omdat alle andere dingen niet zijn gelukt en ik vind het best een leuk klusje. Het gaat goed, ik zit alleen een beetje met mezelf in de knoop voegt hij eraan toe. Zolang het goed gaat, maakt Romy zich geen zorgen. Dan ben ik weer blij benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *