Jessie en Billy willen dat Floor zich gaat bemoeien met de boekhouding

Jessie en Billy willen dat Floor zich gaat bemoeien met de boekhouding

Billy en Jessie bespreken op het dakterras van het penthouse de financiële situatie van Utopia en vinden dat het anders moet. Billy vindt dat er gekeken moet worden naar een andere invulling en zou graag zien dat Floor een prominentere rol krijgt binnen de boekhouding. Zij is standvastig en maakt geen eigen regeltjes voegt ze eraan toe. Jessie is het met haar eens en heeft volgens haar ook een nuchtere blik. Vandaag heeft Floor al een beetje meegekeken met Cemal en René en dat heeft Billy naar eigen zeggen expres laten gebeuren. Zo kan ze namelijk vast een indruk krijgen van wat het allemaal inhoudt en kan ze bekijken wat haar allemaal opvalt. Billy en Jessie willen de situatie nog een paar dagen aankijken maar daarna met de groep bespreken of Floor op de financien gezet kan worden. Ook zien zij een rol voor zich voor Beau. Ik denk dat zij een goede is om Floor bij te staan laay  Billy weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 17:00

    ja hoor daar liggen ze weer te bekokstoven hoe het moet gaan.
    dus ik maak erop uit dat camal en rene aan de kant worden gezet.
    want 4 erop is te veel he.
    en floor hoort bij billy en jessie natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *