Demi weigert haar taak uit te voeren

Demi weigert haar taak uit te voeren

Volgens de nieuwe taakverdeling zijn Demi en Fay verantwoordelijk voor het schoonmaken van de toiletten. Maar als Demi ontdekt dat er iemand het toilet niet heeft doorgetrokken en er daarnaast allerlei viezigheid op de bril zit, slaan bij haar de stoppen door. Boos vertelt ze aan Romy en Fay wat ze zojuist heeft gezien. Zelfs een kleuter is nog schoner, dit is te zot voor woorden zucht ze. Ook aan Jessie, Beau en Billy laat ze zien hoe de wc eraan toe is. En besluit ook een foto te maken, om zo bewijs te hebben van de viezigheid op het toilet. Daarna stapt ze rigoureus naar de flipover waarop de taakverdeling staat genoteerd, om haar taak door te strepen. Ik ga de wc’s niet meer schoonmaken, dáág zegt ze driftig. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:33

  De gene die er als laatste er op is geweest moet het schoonmaken.
  Vraag wie er als laatste is geweest.
  Er zitten altijd mensen achter computer en niemand ziet wie erop is geweest.

 2. Tineke at 20:20

  Wat een zielig kind is en blijft het toch, taak is je taak. Blijkbaar heb je er ook vieze mensen bij zitten uiteraard zit je daar niet echt op te wachten, maar schoonmaken die handel doe wat je gevraagt word , en dan evt op een normale manier bespreekbaar maken dat het voor iedereen prettiger het toilet schoon achter te laten door trekken is niet zo n hele grote opgave lijkt mij.

  Dus lui lekker land en mooi wezen is hopelijk voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *