Romy ontvangt ondanks de crisis een flinke bestelling van rond de 250 euro

Romy ontvangt ondanks de crisis een flinke bestelling van rond de 250 euro

Afgelopen avond ging Chipp richting de brievenbus. Hij kwam terug Met een pakketje en zijn gezicht wat op storm stond. Romy was een stuk enthousiaster. Yes! Mijn 15 maanden cadeau roept ze vrolijk. En helpt Chipp vervolgens om de kar met pakketjes net een beetje harder naar de loods te duwen. Sorry maar ik vind dit wel een beetje scheef laat Chipp weten. Romy praat er snel overheen. Dit is mijn 15 maanden cadeau. Die is voor de crisis begon besteld en ik laat jou niet de pret bederven voegt ze eraan toe. Chipp is het hier op zijn beurt niet mee eens. Volgens hem is deze bestelling van meer dan 250 euro door de BV betaald nadat het nieuws over de crisis naar buiten is gebracht. Demi, Fay en Madilia komen Romy verdedigen en vinden dat Chipp dit niet eerder duidelijk heeft aangegeven en dat het dus een beetje als mosterd na de maaltijd komt. Dit is een reden voor Chipp om weg te lopen. Als ik werk voor een bedrijf dat failliet gaat kan ik ook fluiten naar mijn centen. Beetje apart dat je het hier gewoon moet krijgen zegt hij nog. Beau is er ook bij komen zitten en snapt Chipp wel. We moeten wel een beetje logisch nadenken dat we geen geld kunnen uitgeven dat we niet hebben benadrukt ze. En voegt eraan toe dat er kasten vol kleding zijn. En dat bezoek vaak kleding meebrengt. Kleding kopen kan dan wel een beetje krom overkomen gaat ze verder. Romy is klaar met alle kritiek. Ze stampt woest weg met haar nog steeds ingepakte cadeaus. Ik ga ze niet eens meer open maken. De lol is er vanaf roept ze boos. Wat vind jij van deze actie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke at 08:13

    Schandelijk dat dit allemaal kan ze zit elke vergadering te zeuren dat de mensen meer moeten verdienen en zij koopt even kleding van ruim 250.00euro vindt je het gek dat er mensen in utopia willen wonen ik hoop echt dat ze straks als Jessie er uit is geencenten makken meer is en laat dan d deurwaard maar komen WantMadilia wil ook nog kleren kopen want ze wil niet elke dag hetzelfde dragen schandelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *