Jeroen zou graag de kledinglijn van Jessie over willen nemen

Jeroen zou graag de kledinglijn van Jessie over willen nemen

Gisteren heert Jessie aangekondigd dat hij Utopia gaat verlaten. Afgelopen avond zochten veel bewoners hem op na deze mededeling voor wat laatste adviezen. Al snel vragen een aantal bewoners naar zijn mening over Jeroen. En daar geeft Jessie maar wat graag zijn mening over. Ik heb afgelopen weken meerdere gesprekken met hem gehad. Gesprekken die ik nooit voor mogelijk zou hebben gehouden begint hij. De andere bewoners reageren verbaasd. Jessie verteld de groep vervolgens dat Jeroen niet lekker in zijn vel zit. De meeste hadden verwacht van hem dat hij gaat bouwen omdat hij dit in het dagelijks leven doet. Maar zijn ontdekte passie voor muziek wordt gezien als lui en niet nuttig legt hij uit. Ik ben apart met hem gaan zitten om met hem te brainstormen gaat hij verder. En heb Jeroen het advies gegeven over het organiseren van evenementen. De agenda is nogal leeg laat Jessie weren en een singer-songwriter competitie op een evenement waar beginnende artiesten op af kunnen komen leek ons een fantastisch idee. De groep luistert aandachtig en knikt mee. En weet je wat Jeroen me net vroeg zegt Jessie dan met een glimlach. Chipp weet precies wat hij gaat zeggen. Ja, moet je horen roept hij enthousiast.  Hij vroeg me wat ik met mijn kledinglijn ging doen zegt Jessie. En voegt eraan toe dat het wel een grote stap is. Ik moet zeker weten dat hij er vol voor gaat geeft Jessie toe. Maar als hij dat nodig heeft om kracht uit te putten wil ik hem dat niet onthouden. Ben nooit moeilijk geweest met dingen weggeven laat jij op het einde van het gesprek weten. Of Jessie het echr zal doen laat hij in het midden en snel staat hij op om een sigaret te roken met de emotionele Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:33

    Ik vraag me af , hoeveel T shirts neemt hij mee naar huis.
    Hij heeft de laatste paar dagen heel wat gemaakt , misschien om mee naar huis te nemen

  2. Ria at 08:55

    Wat een ego heeft die Jessi.In de loods is niets van iemand de kledinglijn is van de BV en blijft in de loods.Jeroen laat zien dat je echt een zakenman bent en doe het beter en eerlijker je kunt het.Dit is wat je wil dan heb je ook nog wel tijd voor de muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *