Billy schrijft een liefdesbrief aan Jessie die Utopia gaat verlaten

Billy schrijft een liefdesbrief aan Jessie die Utopia gaat verlaten

Billy is er kapot van dat Jessie heeft aangekondigd Utopia te zullen verlaten. Vrijdag rond 11.00 uur zal zijn Utopia avontuur erop zitten. Voor die tijd wil Billy graag nog wat woorden op papier zetten. Afgelopen avond besloot ze hier werk van te maken. Dit deed ze op het dakterras. Ze schrijft hem een liefdesbrief. En we hebben wat delen uit de brief opgevangen.

“Ja mijn grote liefde ja! Het is dan zover. Het moment dat ik zonder enige consequenties mag uiten wat jij voor mij betekent.”

“Ik ben trots op jou! Ook ben ik trots dat ik zolang je vriendinnetje mocht zijn. Iets waar ik me aan vast hou. Daarnaast mag ik nu heel legaal vertellen, dat ik altijd heb gehoopt dat het goed kwam. Maar deze hoop was meer een wens.”

“En ik durf te zeggen dat ik graag altijd een beetje verliefd blijf, en dan heel erg tevreden ben, dat we “Best Buddies for life” zijn. Liever dat dan niks:)”

Als Billy klaar is gaat ze Jessie halen om de brief te lezen. De twee gaan naast elkaar op het dakterras zitten en Jessie begint te lezen. Hij is zichtbaar geëmotioneerd door de woorden die Billy op papier heeft gezet. De brief raakt hem, hij vindt het lief dat ze de brief geschreven heeft. Jessie laat als reactie weten dat hij ook van haar houdt en dat het speciaal is wat ze hebben. Buiten de poort gaan ze elkaar weer zien verzekerd hij. Met deze brief wil Billy zeggen wat ze denkt en voelt zonder dat ze daar de consequenties voor hoeft te dragen. Je bent echt heel speciaal voor me benadrukt Billy. Jessie laat weten dat hij nooit getwijfeld heeft aan haar. Ik voelde dat je oprecht was met mij voegt hij eraan toe. Billy is op haar beurt blij dat Jessie altijd zijn ongezouten mening heeft gegeven, dat is een karaktereigenschap die ik nodig heb in een partner gaat ze verder. Daarom heb ik je ook meerdere keren vervloekt maar ook waarom ik zoveel van je hou. Er volgen nog meer emotionele woorden waarin de twee elkaar vertellen hoeveel ze voor elkaar voelen. Maar of het ook meer wordt is nog maar de vraag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 19:58

    Als ik Demi was zou ik verre van Jessy blijven.En nog verstandiger zal zijn als haar ouders er een stokje voor steken. Het arme kind is pas 16 . En Jessy onbetrouwbaar. En Billy doet wanhopige pogingen om hem in het utopia gebeuren te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *