Billy besloot vannacht bij Jessie te slapen

Billy besloot vannacht bij Jessie te slapen

Afgelopen nacht heeft Billy bij Jessie geslapen. Billy heeft het er moeilijk mee dat hij morgen Utopia gaat verlaten.

Jessie vertelt Billy dat wat ze samen opgebouwd hebben heel bijzonder is. Ik was er ook stuk van geweest als jij was gegaan geeft hij toe. Ik ga je zo missen, ik ga je echt zo missen huilt Billy. Als de twee op bed liggen, wil Billy nog één ding aan Jessie vragen. Je bent toch wel een tijdje echt verliefd op me geweest hè? Jessie begint te lachen en antwoordt ja. Niet zulke gekke dingen vragen voegt hij eraan toe. Wat later stapt Billy bij echt bij Jessie het bed in.  Geen rare dingen doen grapt Jessie nog. Het is een tijdje stil tussen de twee als Jessie ineens zegt dat hij het wel heel raar vindt dat ze naast elkaar in bed liggen. Als je dat vindt, wil ik er best uitgaan antwoordt Billy. Als Jessie nogmaals aangeeft het gek te vinden, besluit ze toch op haar eigen matras te gaan liggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. maria at 09:53

    eerst steeds roepen ga lekker naar huis nu gaat hij vindt ze het erg.
    denk dat er weinig om zijn vertrek geven hij lach namelijk het harts en penthouse zal wel naar billy gaan.
    btw kom eraan namelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *