Billy begint de dag met drama om Jessie

Billy begint de dag met drama om Jessie

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen en deze begon weer met wat drama. Billy is in het bed van Jessie wakker geworden en het duurt niet lang voordat de eerste tranen weer vloeien.

Hoi, kleine jankert zegt Jessie tegen Billy. En gaat bij haar op bed zitten. Billy is nog duidelijk aangeslagen door het naderende vertrek van Jessie. Ik ben gewoon bang je kwijt te raken snikt Billy. Billy probeert te stoppen met huilen, maar het lukt niet echt. En geeft aan het zonder Jessie een stuk minder leuk te vinden in Utopia. Je gaat me toch wel missen vraagt Billy hem. Nee grapt Jessie. Tuurlijk wel, Bil voegt hij eraan toe. Ondanks het gehuil is Billy toch ook wel blij voor Jessie. Blij dat hij zijn familie weer zal zien. Het zal even wennen voor haar zijn als hij vertrokken is. Je weet dat ik je niet vergeet stelt hij Billy gerust.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 130    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Ilse at 12:33

    Ze wilde toch zo graag dat hij naar huis ging? Nou, nu gaat hij naar huis, is het ook weer niet goed! Zonder Jessie is Utopia niks meer. Allemaal luilakken en niksnutten met een boel bla-bla en verder niks!

  2. maria at 09:56

    nee zo;n realatie vergeet je ook nooit meer he.
    straks de groep een eenheid tegen billy vormen dimp ze gelijk in want achterban is weg nu.
    wie is er nu aan de beurt van de heren billy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *