Karin verlaat vandaag Utopia nog!

Karin verlaat vandaag Utopia nog!

Nog een vertrekkende bewoner, want naast Jessie heeft Karin ook besloten de mini samenleving te verlaten. Ze roept de bewoners bij elkaar door de zoemer te laten loeien. Zodra iedereen er is neemt ze het woord.

Ze liet vandaag al doorschemeren dat ze Utopia wil verlaten. Er werd toen nog een beetje lacherig over gedaan. Zo grapte Jessie dat hij morgen nog wel een hapje met hem wilde eten. Wat later laat ze weten dat ze haar 24 uur al aangevraagd heeft. Naar eigen zeggen is het op. En ook zo ver op dat ze morgen niet gaat maar vandaag al. Ze laat de zoemer loeien en vertelt de groep dat ze vijftien maanden genoten heeft. Maar soms is het tijd om te gaan. Ik zou eigenlijk morgenmiddag gaan, maar verlaat vandaag om 16:00 uur Utopia al. De monden vallen stuk voor stuk open. Dit zag de groep niet aankomen, zeker niet zo snel. Karin vertelt dat het mooi is geweest en dat ze graag naar huis wil om haar dochter weer te zien. Ik heb ook het gevoel dat ik niks meer kan betekenen voor Utopia. De groep laat weten dat zij altijd van grote waarde is geweest. En Karin benadrukt dat ze het ook wel zal missen. Het is tijd dat er nu echt samengewerkt gaat worden. En vooral niet met de vinger naar elkaar wijzen sluit ze af. Over een paar uutjes zit het Utopia avontuur van Karin er alweer op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 100    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Floris at 19:43

  Hopelijk komt er wel een volwassen inwoner voor terug, iemand met een beetje inhoud. Nu er alleen relatief jong grut over is, verandert Utopia in een kinderspeelplaats waar niks uit komt. Zeker nu ze in de crisis zitten.

 2. Ria at 08:31

  Erg jammer maar ik zou het er ook niet uithouden met de houding die er nu in Utopia is.Laat se het maar lekker met elkaar uitzoeken vor voor Karin het allerbete.

 3. Margriet at 19:44

  De enige met een volwassen verstand.Jammer , want ik.vind haar een aardige vrouw. Dus nu gaat het helemaal fout. Dus makers van Utopia stop er maar mee . Nou Karin het ga je goed.

 4. anneke at 14:39

  Jammer dat ze gaat .
  Als morgen Jessie weg gaat misschien Billy ook.
  Dan kunnen ze allemaal wel weg gaan want dat wordt niks dan alleen maar luieren en op bed of bank leggen.

 5. Gerda at 14:10

  Jammer. Nu blijven er alleen kinderen over. Wordt tijd voor wat volwassen mensen met een ruggengraat en niet met problemen.

 6. Harry at 13:33

  Inderedaad jammer dat Karin weg gaat. Ik denk dat nu het hele utopia instort. Dat jessie wegging was een grote winst voor utopia, maar nu gaat de fundering ook nog. Jammer.

 7. Doortje at 13:12

  Doortje,

  Inderdaad jammer, deze prettige aardige dame, waar ik best veel om gelachen heb met haar droge Humor, en haar aanstekelijke lach!
  Maar….. ik snap haar wel!
  Zou me niets verbazen als er nog meer van de ouderen gaan volgen

 8. Anna at 12:53

  Wat jammer ik mocht karin .en ik snap het wel ze is dat gezeik ook van Billy en Jessie zat maar ja nou billy nog hopa dat word weer leuk kijken .en gelukkig Jessie en wat neem jij mee .zou goed zijn dat er is orde op zaken want er klopt finacheel geen moer. .en weg is weg
  .hopa heet onder de voeten .dus vertrek je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *