X

Verslaafde Robert heeft Utopia verlaten omdat hij geen bewoner mocht worden

(Ex) verslaafde Robert Donkers verbleef zo nu en dan in Utopia. Utopia diende voor hem als een soort van “dagbesteding” en opvang om op die manier met therapie van zijn verslaving af te komen. Vandaag lijkt er echter een einde te zijn gekomen aan deze periode. Robert liet de groep namelijk weten dat hij niet blij is met hoe hij behandeld wordt. Hij wil niet anders behandeld worden als de rest. Naar eigen zeggen is hij geen patiënt meer omdat hij al clean is. De bewoners denken daar weer anders over. Ze zijn het ook niet eens met het feit dat Robert anders zou worden behandeld. Robert legt uit dat hij bijvoorbeeld nooit bij een centraal mag zijn. Billy en Bas probeerde het gesprek nog een positieve kant op te draaien maar dat is niet bepaald gelukt. Volgens de twee is Robert gekomen om beter te worden en niet voor andere dingen. Hij is immers geen bewoner maar gast. Robert denkt op zijn beurt dat hij zo goed als beter is en daarom als bewoner behandeld wil worden. Billy herhaalt nogmaals waarvoor Robert gekomen is. Dat doel is nu min of meer behaald dus dan is het tijd om naar huis te gaan. Uiteindelijk heeft de gehele groep hem de keuze gesteld. Te gast zijn in Utopia niet als bewoner of zijn eigen weg gaan. Dat schoot bij Robert in het verkeerde keelgat waardoor hij besloot te vertrekken. Peggy Sue werd nog gebeld om te bemiddelen maar ook dat mocht niet baten. De (ex) verslaafde heeft inmiddels het terrein verlaten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 103    Gemiddelde: 2.8/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (18)

  • robert ik wens je heel veel sterkte en veel wilskracht toe. de wereld kan hard en gemeen zijn

  • Groot gelijk Robert, dat je daar bent weggegaan per direkt.Je was daar totaal kansloos.
    Buiten die poort kiun jij je beter ontplooien dan binnen die poort.Goeie beslissing van je!!! Het gaat je goed Robert!!!! Jij komt er wel; zonder die 15 inwoners daar.Die heb je niet nodig want IK denk, dat jij sterk genoeg bent het in de buitenwereld te redden!!!

  • Wietverslaving maak de kat wijs hij had wel meer dan een wietverslaving. Ken genoeg mensen die wiet roken nou die zien er niet zo uit.

  • Je denkt toch niet dat Bas die opvang verzonnen heeft, allemaal toneel van de redactie.

  • Zelfs een blinde kip kan zien dat die wietverslaving maar een klein deel is van de problemen die hij heeft. Denk dat hij vooral bezig was met 'inwoner worden' i.p.v zijn problemen echt aan te willen pakken.

  • Utopia is geen plek voor mensen met dergelijke problemen. Bewoners zijn niet eens in staat om hun eigen wereldje fatsoenlijk draaiende te houden laat staan dat ze enige kennis van zaken hebben om dit soort jongens op te vangen.

  • Ik heb het hele gesprek gezien. Billy en Bas valt niets te verwijten. Robert was vanaf het begin ontzettend fel, onredelijk en zeer ondankbaar. Hij heeft het echt te hoog in zijn bol. Hij is ziek, dat is mij wel duidelijk. Utopia is geen goede plek voor hem. Ik wens hem beterschap toe!

  • Er is maar ee woord voor Robert Donkers en dat is ONDANKBAAR!!!
    Ik voelde meteen dat hij gewenst gedrag vertoonde in Utopia, dit om zich erin te werken en zo zijn plaats te bemachtigen!!
    Deze jongen is slimmer da iedereen denkt, een gevaarlijk mannetje!!!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings