X

Billy wil rust en reinheid creëren in haar atelier

Billy vertelt aan René dat ze het atelier wil gaan aanpakken. Vorige week pakte ze met Bas al het kakhuis aan, dit is inmiddels een gedachtekamer geworden. Eerder vandaag deed ze inspiratie voor het atelier op via het internet. Ik ga mijn atelier aanpakken vertelt ze aan haar mede bewoner. Ik wil graag meer licht creëren. Het is op dit moment een rommeltje en erg vies gaat ze verder. En ben van plan om alles eruit te halen en het helemaal opnieuw in te delen. Ik wil rust en rein benadrukt ze. René ziet haar plan wel zitten. Gewoon doen laat hij weten. Ik kom er nu niet graag gaat Billy verder. Dit omdat het er een chaos is. Ik wil alle tijd nemen voor dit nieuwe projectje. Desnoods zit je daar lekker elke dag. Daar word je weer creatief van vervolgd ze. Waarom denk je dat ik niet veel in de loods ben? Ik word gek hier binnen antwoordt René. Billy beaamt dit gevoel iedereen let volgens haar ook op elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.7/5]

Reacties (4)

  • Ergens vind ik die twee best bij elkaar passen, uiterlijk type Ruud, maar minder nonchalant. Dat heeft zij nodig. En qua leeftijd past hij ook beter bij haar.

  • nou rene leuk idee van billie hoop wel dat ze zelf ook de handjes uit de mouwen steekt.
    want jij mag er elke dag zijn zegt genoeg denk ik

  • Goed idee Billy,alleen wie gaat het doen.
    Daar heb jij vast al een tactiek op bedacht. Nou weer zullen he wel merken.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings