X

Cemal en René bespreken een bonus en straf systeem

Zoals afgesproken bespreken Cemal en René hun ideeën over een nieuw verdienstelsel in Utopia. De twee hebben namelijk plannen voor een beloningssysteem. René vindt dat er aan bepaalde taken, als koken en schoonmaken een geldbonussen gelinkt moeten worden. Daarbij vinden ze dat er ook nagedacht moet worden over een soort strafsysteem. Cemal wil graag dat de hele groep aangepakt wordt, als één bewoner de fout ingaat. Zo werkt het in het leger ook. Hierdoor zullen de bewoners elkaar sneller aanspreken en ook wat verantwoordelijker worden zo denkt Cemal.  Maar René is het hier niet helemaal mee eens. Een lijst met regels lijkt hem een van de belangrijkste dingen die Utopia op dit moment nodig heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 1.9/5]

Reacties (3)

  • hoe weet camal nou hoe het in het leger gaat van tv zeker.
    maar als er twee die hij graag mag een fout maken kneip hij vast zijn oogjes dicht.

  • beter bij niets doen geen zakgeld te geven en ja op water en brood dan word het weer aangenaam kijken naar het programma

  • En René die in het begin met Rob en Jeroen een groep waren om iedereen dwars te zitten.
    Nu hij Jeroen aan kan gaat hij op alles wat hij doet letten.
    En het straffen het is geen strafkamp.
    Cemal die zegt zo gaat het in het leger ook.
    En belonen met geld ,wat er niet is.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings