Cemal en René bespreken een bonus en straf systeem

Cemal en René bespreken een bonus en straf systeem

Zoals afgesproken bespreken Cemal en René hun ideeën over een nieuw verdienstelsel in Utopia. De twee hebben namelijk plannen voor een beloningssysteem. René vindt dat er aan bepaalde taken, als koken en schoonmaken een geldbonussen gelinkt moeten worden. Daarbij vinden ze dat er ook nagedacht moet worden over een soort strafsysteem. Cemal wil graag dat de hele groep aangepakt wordt, als één bewoner de fout ingaat. Zo werkt het in het leger ook. Hierdoor zullen de bewoners elkaar sneller aanspreken en ook wat verantwoordelijker worden zo denkt Cemal.  Maar René is het hier niet helemaal mee eens. Een lijst met regels lijkt hem een van de belangrijkste dingen die Utopia op dit moment nodig heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:32

  En René die in het begin met Rob en Jeroen een groep waren om iedereen dwars te zitten.
  Nu hij Jeroen aan kan gaat hij op alles wat hij doet letten.
  En het straffen het is geen strafkamp.
  Cemal die zegt zo gaat het in het leger ook.
  En belonen met geld ,wat er niet is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *