Noah vraagt Madilia of ze met hem wil daten

Noah vraagt Madilia of ze met hem wil daten

Wat gebeurd er op deze vrij rustige middag in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Cemal, Chipp en Billy hebben onenigheid over de computers. De groep vult in een schema in wie wanneer aan de beurt is maar in veel gevallen wordt het schema niet aangehouden als leidraad. Ook vandaag ontstaan er dus weer irritaties. Na een korte discussie houdt Cemal het voor gezien en besluit hij later te gaan computeren. Fay, Chipp en Demi hebben wat later een gesprek over de laatste ronde van de kookwedstrijd die morgen op de planning staat. Chipp vertelt de twee dat zijn team twee hele leuke ideeën heeft voor morgen maar dat hij hen niet gaat vertellen wat. Fay kan het niet hebben en probeert los te peuteren bij Chipp wat de mannen van plan zijn. Maar Chipp houdt het lekker geheim. Een deel van de groep zit samen buiten op de zitzakken, als Noah aan Madilia vraagt of ze met hem wil daten. Madilia antwoordt enthousiast dat ze dat graag wil doen. De twee praten verder over wat ze gaan doen en Noah vraagt ook wat voor bloemen Madilia het mooist vindt. Zou het van een date gaan komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:27

    Heb net een stukje live gekeken en zag dat Chipp wel de hele tijd om de keuken van de meiden liep.
    Maar wat ik ook zag was dat Billy de hele tijd met der twee handen in der haar zat te krabben, en toen weer aan de groente zat.
    Net wat de tweeling zeiden steek je haar op , nu nog een netje bij zowel de mannen als de vrouwen.
    En ook handschoenen dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *