Linda, Floor en Madilia willen bewoners die roken helpen te stoppen

Linda, Floor en Madilia willen bewoners die roken helpen te stoppen

Er zijn weer wat irritaties in Utopia. Linda, Floor en Madilia bespreken welke dingen bij hun dwarszitten.

De dames zitten buiten op de zitzakken, als er een aantal onderwerpen ter sprake komen waar ze een mening over hebben. Zo vinden ze het vreemd dat er op dit moment heel veel kuikens in Utopia rondlopen, die allemaal gevoerd moeten worden. Dat kost volgens hun te veel geld. Daarnaast vinden ze het ook vreemd dat gezond leven in Utopia zo’n belangrijk onderwerp is, terwijl een groot deel van de bewoners rookt. Madilia vindt het maar vreemd dat je denkt gezond te kunnen leven door alleen te sporten, en vervolgens gewoon door te roken. De dames praten nog even gezellig verder en spreken hun irritaties met elkaar door. Daarna wordt er een plannetje bedacht om de rokende bewoners te helpen met stoppen. Want echt gezond leven, dat doe je natuurlijk pas als je ook niet rookt. Of het ze gaat lukken is vraag twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:22

    Groot gelijk alle rokers stoppen.
    Bas wil ook dat ze anders gaan eten , dus een goed idee
    Vroeger kon er geen reep af omdat hun wilden roken

  2. mar at 13:24

    En maar rodelen en maar roddelen stoken meer doen die twee niet floor madilia lekker opzouten jullie want ze zijn super gemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *