Chipp en Jacco ontvangen post van het thuisfront

Chipp en Jacco ontvangen post van het thuisfront

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. En deze ochtend worden de bewoners rustig wakker. We hebben alvast een kleine samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Zo ontvangen Chipp en Jacco post van het thuisfront. De twee haasten zich uit bed om alle brieven en kaartjes te lezen. Chipp deelt de inhoud van zijn post met Fay, die net als hij moet lachen om alle verhalen. De post lijkt positief te zijn!  Alle dames, behalve Floor zijn vanochtend vroeg vroeg opgestaan om te gaan bootcampen. Het meidenteam dat zich voornamelijk in roze sportkleding heeft gestoken, doet allerlei oefeningen op het Utopia terrein. Onder leiding van Beau, die de oefeningen voor de groep heeft bedacht, werken ze zich in het zweet. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *