Van Billy hoeft Jeroen niet langer in Utopia te blijven

Van Billy hoeft Jeroen niet langer in Utopia te blijven

De stemronde komt  steeds dichterbij. Reden genoeg voor Billy om eens goed om zich heen te kijken. Haar bevindingen deelt ze graag met Beau.

Ze begint als eerste over Linda. Billy vindt het fijn dat ze na een korte negatieve periode weer positief rondloopt. Ik merk wel dat ze beïnvloed wordt omdat ze veel met Jeroen en Floor omgaat en dat is geen positiviteit dat heeft ze niet nodig voegt ze eraan toe. Beau is het hiermee eens en hoopt op haar beurt dat Linda meer werk zal steken in het bakken en verkopen van haar taarten. Ik ben gewoon klaar met de negativiteit gaat Billy verder met haar verhaal. Ik vind dat de bewoners elkaar moeten helpen en elkaar naar een hoger level moeten tillen. En de mensen die niet willen, die moeten lekker naar huis benadrukt ze. Iedereen is stuk voor stuk een goed mens maar sommigen misschien te goed en daar wordt misbruik van gemaakt. Dit ben ik gewoon zat en laat duidelijk blijken dat haar stemmen naar Jeroen gaan. Hij is een aanstichter van negativiteit en ik zie hem graag Utopia verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. mar at 16:05

  Jeroen wacht net zolang dat hij er uit gestemd word krijgt hij zijn borg terug
  laat hij de rest dan ook meenemen
  Zeker die mandilla die is echt uitgekookt / floor is ook een roddel tante / bas voert ook niks uit .

 2. Willem at 06:16

  Eerst maar beginnen met Chipp en die tweeling eruit te knikkeren,want die voegen helemaal niets toe aan Utopia. Mijn mening is dat ik nu een andere Billy zie dan voorheen met Jessie. En Floor loopt ook met haar ziel onder haar arm,is ook liever lui dan moe.

 3. Margriet at 17:05

  Het is idd beter om de kijkers en n paspoort houders te laten stemmen. Want nu weet je niet zeker wat er gebeurt met het stemmen . Volgens mij wordt er toch veel gemanipuleerd. Want ik n denk dat Jessie,Billy en vele andere loosers er dan al veel eerder naar huis waren gestuurd.

 4. l. tw at 17:00

  Helemaal mee eens de Eerste die op de bank moet komen is Billy eie denk zij wel eat zij is probeert alles en kan niets dan alleen een beetje met verf strooien.
  Het is een puber op leeftyd zij denkt dat zij nog 18 is
  Jammer dar Romy naar haar luisterd .die meid kan het echt wel zonder haar

 5. Jans at 15:00

  het zou eerlijker zijn alleen de kijker zou kun kiezen wie er moet gaan,en niet de kippen in het kippenhok,maar met deze opmerking word niets gedaan

 6. Else at 13:47

  Ze creëren zelf complotten daar, sowieso al en helemaal rondom de stemmingen. Echt helemaal niet zoals het hoort. Stemmen beïnvloeden mag zelfs niet in de politiek. Wel in de campagne, daarna niet meer. Maar dit is zo echt negatief en vriendjespolitiek, lobbyen enz.
  Er zijn er veel meer die echt niks doen, zoals Chipp en Bas tegenwoordig. Maar Jeroen uit zich daarbij wel erg negatief. Hij ziet het het allemaal niet echt meer zitten lijkt het.
  Maar voor negativiteit en niks doen, zou ik Chipp laten gaan.
  En Billy en Bas ook er uit! Nieuwe kansen, nieuwe ontwikkelingen.

 7. Grumpy at 13:31

  Als Billy wil dat Jeroen op de bank komt dan wil Romy dat ook. En als Romy dat wil dan wil Cemal dat ook. Dat zijn dus al 9 stemmen. Maar er zijn geen complotten.

 8. Zomaar een lezer at 12:17

  Wat doet Billy zelf aan productief werk. Zou wel eens willen weten hoeveel geld zij verdient voor de Utopia gemeenschap.

 9. Mina at 11:21

  Billy denkt dat ze de b aas is ga aub naar huis. Wat doet Bas eigelijk toch ookniks. JEROEN Heeft al heel veel gebouwd dus Jeroenga maar lekker muziek maken. BILLY EN BAS eruit..

 10. Bart at 11:13

  lol Billy vind Jeroen een aanstichter van negativiteit in Utopia. Mens kijk eens in de spiegel en haal dat bord voor je kop weg.

 11. anneke at 09:06

  Zij wil Jeroen eruit hebben ,dus de andere bewoners moeten ook dan maar op Jeroen stemmen
  Doen de tweeling dan veel of Chipp of Floor
  Ik hoop echt dat een van de tweeling eruit gaat,

 12. maria at 08:38

  niet liegen billie je wil hem er van dag 1 al uit hebben,
  nu je invloed nog even binnen gebruiken om er meer mee te krijgen,
  maar er komen er 3 op de bank niet 1 he

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *