Jeroen heeft geen interesse meer in een nieuwe structuur, hij maakt liever muziek

Jeroen heeft geen interesse meer in een nieuwe structuur, hij maakt liever muziek

Eerder bespraken Romy en Billy hun frustraties uit over het feit dat een flink aantal bewoners niet zoveel doen. Met name over Jeroen waren de twee niet te spreken. Uiteindelijk besluit Billy het gesprek met Jeroen aan te gaan.

Billy begint het gesprek door te vragen hoe het gaat met zijn nieuwe werkwijze. Jij bent het er allemaal niet mee eens hè Billy? reageert Jeroen wat aangevallen. Billy zegt dat ze het daar niet mee eens is. Twee weken geleden zeg je dat je dit en dat gaat doen, maar ik zie er geen fluit van voegt ze eraan toe. Ik heb geprobeerd om je te steunen en te stimuleren, omdat ik in je plan geloofde. Ik zie kwaliteiten bij jou en vindt het zonde dat je die nu niet gebruikt legt ze verder uit. Jeroen antwoordt dat de nieuwe structuur hem niet zoveel meer interesseert. Muziek maken is mijn voornaamste doel in Utopia voegt hij eraan toe. Billy kijkt hem verbaasd aan. Je kan hier toch niet alleen zijn om muziek te maken, je moet je toch ook interesseren voor de samenleving gaat ze verder. Jeroen antwoordt dat hij het heeft geprobeerd maar vindt het vervelend dat er geen structuur in Utopia is. De twee irriteren zich duidelijk aan elkaar en kunnen zich niet vinden in de mening van de ander en gaan weer uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 09:26

  Wat ik al eerder heb gezegt, Utopia is al lang geleden mislukt. Eigenlijk snap ik.niet waarom het nog in stand wordt gehouden . Het zal nog wel steeds veel geld opleveren.

 2. Lisa at 22:51

  Ach,Utopia is geworden tot een opvang van mensen die hun dromen najagen”In de maatschappij lukt het niet dus proberen ze het via Utopia.Aangezien ze nog een heel lang voor zich hebben ervaren ze hier wat het leven voor hun eigenlijk inhoud

 3. Else at 22:18

  Ja, iedereen laat zich van een mooie kant zien als ze Utopia binnen komen, als een soort sollicitatiegesprek waarbij ze zich anders voor doen dan later blijkt.
  Inderdaad Jeroen ook. Ik hoorde hem ook zeggen, dat hij buiten de poort weken maakt van 60-70 uur per week, en hij hier geen zin in heeft. Dus ook voor hem is het een soort vakantie, uitrusten, en genieten van zijn muziek. Zo laten veel mensen iemand anders zien dan hoe ze zijn. Bahbah.
  En echt niet alleen Jeroen.

 4. Patrick at 19:01

  Heb eens even gekeken naar zijn bedrijfsprofiel en website. Zie daar geen spannende dingen die hij gebouwd heeft. Hij heeft geen bouwbedrijf maar een timmerbedrijf. Dit is een wezenlijk verschil. Nu wil hij zich richten op muziek. Als zijn passie timmeren is zou hij de hele dag wel bezig zijn met maken van dingen uit hout en dingen veranderen in de loods. Een beetje hangen op de bank en maar lopen zeuren over zijn seksuele frustraties en een beetje spelen op een gitaar geeft nu niet echt een beeld van een zelfstandig ondernemer met passie voor zijn beroep.

 5. Ria at 17:35

  Het fabeltje van zijn eigen bedrijf geloof er niets van misschien zijn vader maar hij echt niet met zo’n instelling komt er niets van terecht wat valt dit tegen

 6. maria at 17:08

  iedereen wil zijn eigen doel halen maar wat ze zeiden met binnen komst heeft nog niemand waar gemaakt.
  dan beter naar huis ze kunnen thuis dit ook waar maken toch utopia is om samen iets te bereiken.
  maar ziet daar nog steeds niets van terug.
  kom er ook een binnen ik wil afvallen en taarten bakken nou dat gebeurt er dus ook niet .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *