René en Cemal gaan nadenken over een nieuwe structuur

René en Cemal gaan nadenken over een nieuwe structuur

Het is bij René en Cemal ook opgevallen dat mensen uit de huidige groep niet hard werken. De twee besluiten er samen eens over te praten.

Het valt hen namelijk op dat sinds het vertrek van Jessie, veel minder geld binnenkomt. En dat ligt volgens de twee aan de motivatie van de groep. Ik zie veel te veel mensen lamballen zegt René geïrriteerd. Vervolgens bedenken Cemal en René een aantal manieren om ervoor te zorgen dat de bewoners weer zin hebben om aan de slag te gaan. Misschien moeten we gaan werken met een beloningssysteem oppert Cemal. René kan zich daar wel in vinden en denkt daarnaast dat het een slim idee is om na te denken over een nieuwe structuur. De nieuwe werkwijze die Jeroen enkele weken geleden introduceerde werkt volgens hem totaal niet. Dit omdat Jeroen er niet hard genoeg aan trekt. Cemal en René spreken daarom af dat ze al hun bevindingen en ideeën op papier zullen zetten, zodat ze deze later kunnen bespreken met elkaar en de groep. Cemal gaat direct aan de slag en spreekt met René af om zijn ideeën aan het eind van de middag met hem te bespreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:11

  Cemal met een beloningssysteem , dat was in de tijd van Jessie en Boyd ook zo.
  En hij doet zelf ook niets nieuws ,want wat hij wil gaan doen is voort borduren op waar Jessie mee begonnen is.
  Verzin iets nieuws.
  Hij is echt een nieuwe Jessie.

 2. Jans at 15:35

  volgens mij zei chemal wie niets doet voor de samenleving naar huis moet gaan laat hij zich aan zijn woord houden dan komt het misschien nog goed all die bankhangers eruit een schande hoe ze doen ze houden vakantie en vreten zich vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *